Close button

Найдорожча новорічна ялинка України: як виглядає і скільки коштує

Найдорожча новорічна ялинка України: як виглядає і скільки коштує

Дізнайтеся все про найдорожчу 90-сантиметрову ялинку країни, повідомляє Сегодня.

Я знайшла справжній ексклюзив висотою 90 см за скажені гроші. І ні, навіть не за 100 тисяч гривень, а дорожче.

Здивовані? Насправді у мене була схожа реакція, тому що знайшла я порцелянову ялинку італійського бренду Villari за 168.500 гривень.

Ялинка від Vіllari за 168 500 грн

Ну краса, чи не так? Зауважте, це лімітована колекція Christmas і цей екземпляр - єдиний в Україні. До слова, Villari - преміальна порцеляна світового ринку.

Помітила її на сайті магазина ZELENA. Після чого відразу відвідала їх ярмарок в Києві!

Ярмарок ялинок магазину в ТЦ Києва

Але серед звичних нам святкових дерев королівської ялинки не було.

Консультант сказала, що ялинку Villari часто розміщують на складі, але і в цьому офлайн магазині вона раніше також прикрашала прилавок. А зараз її реально купити тільки в їх одеському магазині.

"За такою річчю дуже складно вслідкувати. Вона привертає увагу відвідувачів, а нам, консультантам, треба очі з неї не спускати", - сказала співробітниця.

Але погодьтеся, що таку порцелянову рідкість і ще й за 168.500 гривень замовляти поштою було б страшно. І не хотілося б збирати її по частинах після анпакінгу.

І що в цій ялинці такого "вау", крім ціни, запитаєте ви? Усе! Починаючи від порцеляни, з якої вона зроблена, і закінчуючи деталями з камінням Сваровскі.

А тепер про порцеляну і з чим її "готують". Глину креатор компанії Villari привозить з Франції, Німеччини та Іспанії, потім змішує з секретним інгредієнтом і з порцеляною. Словом, має свою фішку, яку не розголошує.

Кульки з порцеляни і з позолотою

Саме тому фарфор делікатний і в естетичних тонах, що, власне, характерно для Villari. Тому акцент продукції - це шик і стиль бароко. Думаю, з вигляду ялинки за шалену суму ви вже й самі це зрозуміли.

За фактом на ялинці верхівка і 21 кулька, ціна однієї - від 2720 до 2920 грн. Чому так дорого? Тому що це фарфор, який розмалювали позолотою вручну. Такого дизайну прикраси є в цьому ж магазині в роздріб, але інших квітів.

5fca57747e9ec.jpg

Решта прикрас на ялинці - 22 метелики за 2720 грн/шт. Головне в цій елітній іграшці - камені Swarovski, які складно залишити без уваги.

Прикраса-метелик з камінням Сваровскі

Виглядає як жіноча підвіска.

І орієнтовна сума за 23 іграшки - 62.560 гривень. Майже третина всієї ціни. Чи готові заплатити такі гроші за новорічні прикраси?

У цей момент більшість киян зрозуміли, що ялинка на Софіївській площі ще не скоро похвалиться іграшками з порцеляни. Тому що такий прайс підвладний хіба що Швейцарії.

А якщо прайс ялинки з порцеляни від Villari для вас прийнятний, то вона на вас чекає в Одесі. Ще ви можете знайти вироби цього бренду в Dubai Mall (Дубай), Harrods (Лондон) та інших бутиках світу.

ялинка наживо

Але не поспішайте, це не гарячі пиріжки, їх не розбирають.

До слова, в магазині є і звичайні ялинки. Але люди, які приходять сюди, шукають виключно ексклюзив, а не масову іграшку.

"Ці люди знають, навіщо приходять, і час від часу у нас купують ну дуже дивні речі. Але наші клієнти дійсно цінують нішовість і розбираються в історії", - зазначила консультантка.

Що з дивного я тут знайшла? Спідниці для ялинок!

5fca54ea13642.jpg

Ви таке десь бачили?

Насправді локацію позиціюють як галерею, а не магазин. Чому? Тому що продукцію підбирають ретельно, шукають історію та ексклюзивні одиниці по всьому світу.

Асортимент нішевих подарунків

Нагадує типову картинну галерею, де сотні різних картин з дивним підтекстом чекають тих, хто дійсно їх оцінить.

А ви часто бачите череп тварини в палітрі новорічних прикрас, який візуально доповнює ялинку? Я - ні!

5fca1dd63e65c.jpg

До слова, одиниць тут близько 18.000, і ціни на них не мас-маркетові.

Такі особливі й, на перший погляд, дивні продукти і характеризує їх покупців. Але і варто розуміти, що речі можуть тут стояти роками в очікуванні своїх поціновувачів.

А унікальна ялинка від Villari - ще з 2019 року в українській галереї подарунків! І поки ніхто не готовий заплатити за неї скажені 168.500 грн. Цікаво, скільки років вона все ж простоїть на прилавку в режимі "Хатіко"?

Ліліана Григорак

Новини

Популярні теми форуму

analytics