Close button

Subaru Forester 2022 в новому дизайні

Subaru Forester 2022 в новому дизайні

Сегмент кросоверів в даний час є найбільш швидкозростаючим на ринку. Він практично щодня поповнюється новими автомобілями, тому виробникам, щоб зберігати актуальність, доводиться часто оновлювати моделі, повідомляє Автоцентр.

Саме така доля спіткала Subaru Forester, п'яте покоління якого дебютувало в 2018 році. Незважаючи на те, що кросовер Субару виглядає як і раніше свіжо, виробнику довелося підкоригувати дизайн, щоб підвищити конкурентоспроможність.

Новинка, частково покрита камуфляжем, вже виїхала на дороги для випробувань і потрапила в об'єктиви фотошпигунів. Маскування приховує тільки передню частину і колісні арки. Тобто зміни зазнали саме ці «місця інтересу». Судячи про знімкам, новий Subaru Forester 2022 модельного року обзаведеться переробленої гратами радіатора з комірчастою структурою, оновленими світлодіодними фарами і позашляховим обвісом, який надає кросоверу більш грізний вигляд.

Також за маскуванням ховаються колісні арки, які стали ширше і, ймовірно, отримали нові пластикові накладки. Корми залишилася без змін, так як на ній немає ні натяку на камуфляж. Проте, графіка всередині ліхтарів все ж може змінитися. Швидше за все виробник обмежиться фейсліфтингом, так як технічно кросовер повністю відповідає поточним тенденціям. У салоні Субару Форестер можна очікувати оновлену мільтімедійную систему.

Силова установка і трансмісія також перейдуть оновленої версії Forester від колишньої моделі. Мова про 2,5-літровому чотирициліндровому двигуні, який працює в парі з варіатором. Однак інсайдери висунули припущення, що модель обзаведеться ще і версією з 1,8-літровим турбодвигуном. Новинку представлять в середині 2021 року, а на ринок вона вийде в 2022 році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics