Close button

Байден назвав "нечесною грою" звинувачення проти його сина

Байден назвав "нечесною грою" звинувачення проти його сина

Обраний президент США Джо Байден назвав "нечесною грою" спроби використати проти нього розслідування з приводу фінансової діяльності його сина Хантера, повідомляє Обозреватель.

Про це він сказав в інтерв'ю "Пізнього шоу Стівена Колберта", передає Bloomberg. Видання підкреслює, що таку думку політик висловив на тлі закликів республіканців провести спеціальну перевірку податкових операцій Хантера Байдена з іноземцями.

"Це використовується, щоб зловити мене. Я думаю, що це нечесна гра, але ... послухайте, це те, що є", - заявив демократ.

За його словами, він повністю довіряє своєму синові, і впевнений, що той не винен. Також зазначив, що "його не турбують будь-які звинувачення", які були висунуті проти Байдена-молодшого.

При цьому наголошується, що пресслужба новообраного американського лідера спростувала озвучену Байденом характеристику федерального розслідування як "нечесну гру" і випустила повнішу стенограму інтерв'ю. У ній говориться, що демократ описував ширші зусилля по політичного використання ділових відносин його сина.

Раніше обраний президент висловив упевненість в тому, що Хантер Байден, підозрюваний в порушеннях при сплаті податків, не робив нічого незаконного.

Нещодавно сам Байден-молодший заявив, що федеральна прокуратура штату Делавер почала проти нього слідство через податкові злочини.

Марина Лисничук

Новини

Популярні теми форуму

analytics