Close button

Який алкоголь дарувати на Новий Рік

Який алкоголь дарувати на Новий Рік

Звичайно ж, шампанське! Скажете ви. І будете, в общем-то, мають рацію. З шампанського і почнемо, а потім спробуємо довести вам, що ні шампанським єдиним, повідомляє WineStreet.

Отже, шампанське. Що дарувати?

Звичайно, найбільше для подарунка підходить шампанське в подарунковій упаковці. Є варіанти просто пляшки в тубусі або картонній коробці, але є і більш цікаві варіанти: скажімо, з двома келихами (спеціально під шампанське, зрозуміло). Виглядають такі подарунки виграшно, крім того, можуть припасти дуже до речі. І так, є цілком недорогі варіанти. Скажімо, Канті Асті з двома келихами або кілька видів Ламбруско, знову ж таки, з келихами.

Є, звичайно, і дорогі бренди в дорогій упаковці. Подарунок шикарний, але частіше за все в якості новорічного подарунка вибирають щось простіше.

І маленька порада для тих, хто не знає, який вигляд ігристого вибрати, то завжди безпрограшним варіантом будуть солодкі і напівсолодкі вина, так як вони зазвичай всім припадають до смаку. Віддайте перевагу в цьому італійським або іспанським ігристим винам (особливо великий вибір нам надає Італія).

vw75jvl61i_big.jpg

Що стосується тихих вин

Звичайно, зазвичай їх на новий рік не дарують. До того ж, таке вино дуже рідко випускають в подарунковій упаковці. Але якщо ви знаєте переваги того, кому збираєтеся подарувати пляшку вина: раптом там є прям улюблене-прелюбімое, а ще й таке, що не скрізь купиш, то чому б і ні. Даруйте.

міцний алкоголь

Його зазвичай дарують чоловікам. Але новий рік якщо дарувати коньяк або віскі, то тільки популярних брендів, щоб не потрапити в халепу. Ну, або придумайте довгу і гарну легенду, яка пояснює, чому ви вибрали саме цей напій. Популярний бренд, до речі, не означає - дорогий. Скажімо, не так і дорого коштує пляшка Джека, який Деніелс. І, до речі, у випадку з коньяком або віскі також є маса варіантів подарунків в красивій упаковці, з келихами. Наш абсолютний фаворит, наприклад, Джек Деніелс в металевій упаковці з двома келихами. Виглядає дуже круто.

6sq7nn8kvo_big.jpg

Що стосується горілки

То це не найкращий подарунок на новий рік. Горілка все ж асоціюється з чимось простим. Занадто простим, часом. Але є й винятки. Наприклад, вельми цікаво і по-новорічному виглядає горілка Laplandia. Або (якщо вам потрібен дешевший варіант) - горілка вітчизняних виробників. Так що якщо ви підберете «красиву» горілку преміум-класу, то вона цілком може стати непоганим подарунком.

Новини

Популярні теми форуму

analytics