Close button

Керівник Пентагону зупинив співпрацю з командою Байдена

Керівник Пентагону зупинив співпрацю з командою Байдена

Виконуючий обов'язки міністра оборони США Кріс Міллер 17 грудня розпорядився зупинити співпрацю з перехідною командою обраного президента США Джозефа Байдена. Також він наказав скасувати всі заплановані зустрічі, присвячені передачі влади майбутньій адміністрації, повідомляє Страна.ua.

Про це повідомляє портал Axios.

За даними порталу, співробітники міністерства шоковані рішенням Міллера і не знають, що спонукало його зробити такий крок і чи був він схвалений чинним президентом США Дональдом Трампом. Але до сьогоднішнього дня це найяскравіша демонстрація ворожості і недовіри до команди Байдена з боку вищого керівництва з команди Трампа.

Тим часом один з високопосадовців Пентагону спробував применшити значення цієї події, назвавши його "простою відстрочкою кількох останніх запланованих зустрічей до початку нового року" в зв'язку зі святами.

"У нас залишилися менше двох дюжин зустрічей в розкладі на сьогодні і на наступному тижні", - сказав чиновник, додавши, що "співробітники міністерства оборони були приголомшені кількістю зустрічей".

"Цим керівникам вищої ланки потрібно було виконувати свою повсякденну роботу, і вони ж зобов'язані займатися справами, пов'язаними з перехідним періодом... У зв'язку зі святами ми візьмемо перепочинок на два тижні. Ми як і раніше прихильні справі продуктивної передачі справ", - запевнив чиновник.

Як повідомлялося раніше, Трамп звільнив главу Пентагону Марка Еспера 9 листопада і призначив на його місце Міллера - головного борця з тероризмом у США.

Новини

Популярні теми форуму

analytics