Close button

"Цифрове срібло" подорожчало більш ніж на 50%

"Цифрове срібло" подорожчало більш ніж на 50%

У п'ятницю, 18 грудня, курс Litecoin на криптобіржі Binance вперше з липня минулого року сягнув $ 112,88, повідомляє Минфин.

Що відбувається з курсом

За останній тиждень добу ціна криптовалюти зросла на 54%, а за останні 10 місяців альткоін подорожчав на 370% - 13 березень криптовалюта опустилася до локального мінімуму в $ 24.

Причина зростання курсу

На зростання курсу «цифрового срібла» могла вплинути новина про те, що 11 листопада доступ до Litecoin і іншим трьом криптовалютам, Bitcoin, Ethereum і Bitcoin Cash, відкрила платіжна компанія PayPal.

Американські користувачі сервісу можуть купувати, тримати і продавати криптовалюта безпосередньо через PayPal. Також в 2021 році компанія обіцяє додати можливість розплачуватися криптовалюта в 26 млн торгових точках. Магазини будуть приймати криптовалюту не безпосередньо, а після конвертації в долари.

Що таке Litecoin і коли він з'явився

«LTC - однорангова (заснована на рівноправ'ї учасників) інтернет-валюта, яка включає в себе, майже нульові по вартості платежі в будь-яку точку світу. Litecoin - це відкритий вихідний код, глобальна платіжна мережа, яка повністю децентралізована і не має контролю з боку будь-яких центральної влади », - кажуть представники компанії на офіційному сайті монети.Litecoin використовує той же програмний код, що і біткоіни, але з деякими відмінностями в технічні характеристики. Він існує не для того, щоб витіснити першу криптовалюта і замінити її, а щоб доповнювати.

Якщо біткоіни в ЗМІ називають «цифровим золотом», то LTC - сріблом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics