Close button

У Києві помітили ексклюзивний броньований Chevrolet

У Києві помітили ексклюзивний броньований Chevrolet

На вулицях Києва був помічений раритетний автомобіль Chevrolet Caprice, родом з 90-х. Але, найцікавіше в тому, що саме на цій машині їздив, нині покійний, перший олігарх України Євген Щербань, повідомляє ТопЖыр.

Незважаючи на те, що машина з дев'яностих років перебуває в Україні, після вбивства бізнесмена вона зникла з поля зору... до вчорашнього дня. За словами автора фото, машина на ходу, і була помічена на території СТО. Можливо, її привезли на обслуговування.

На питання про те, хто привіз - можна припустити, що син покійного власника Шевроле. Адже зовсім недавно на ТБ вийшов фільм-розслідування "Спадкоємець", в якому можна побачити Євгена Щербаня молодшого саме на цьому автомобілі.

%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%

До слова, протягом довгих років сини колись найбагатшого українця ведуть судові розгляди, оскільки винні досі не знайдені.

Підкреслимо, Євген Щербань - той самий чоловік, якого називають "першим олігархом України". У дев'яності роки він вважався найбагатшою людиною країни, а на архівних фото і відео в його оточенні можна побачити нинішніх мільярдерів Ріната Ахметова і Сергія Тарута. Нагадаємо, Щербань був убитий 3 листопада 1996 року.

4f266241eed6811909e0e8734c76a4d2.i750x49image.jpg

У той фатальний день Щербань прилетів з Москви до Донецька чартерним рейсом літака Як-40. Першого українського олігарха розстріляли прямо біля літака, до якого вже встигли підігнати його броньований Chevrolet Caprice (за неофіційними даними, він був зроблений за спецзамовленням спеціально для Щербаня). Крім Євгена Щербаня, був убитий авіатехнік Гапчич, смертельно поранені дружина Щербаня і бортмеханік Шеїн.

%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%

Новини

Популярні теми форуму

analytics