Close button

Ідеї святкових прикрас своїми руками

Ідеї святкових прикрас своїми руками

Зовсім небагато часу залишається до новорічно-різдвяних свят, які захоплять нас у вир задоволення, гарного настрою і радості. Щоб посилити відчуття святковості, вже зараз можна прикрасити будинок різними власноруч зробленими дрібничками, повідомляє УНИАН.

Цікаві новорічні вироби можна змайструвати з підручних матеріалів, поповнивши ними колекцію ялинкових іграшок або зробивши елементи для декору інтер'єру. Звичайно ж, оскільки наступний рік, згідно зі східним гороскопом, буде проходити під заступництвом Білого Металевого Бика, в оформленні обов'язково повинно бути щось пов'язане з цією твариною.

УНІАН зібрав кращі ідеї новорічних поробок 2021 своїми руками.

Новорічна куля з паперу на ялинку

Для виготовлення новорічних куль-ліхтариків потрібно буде нарізати кольоровий папір на смужки однакової довжини і ширини. Довжина і ширина смужок залежить від бажаного розміру ліхтарика. Для виготовлення одного паперового ліхтарика потрібно в середньому 14-16 смужок паперу.

Далі скласти паперові смужки разом стопкою і зробити шилом отвір з одного та іншого кінця. Протягнути нитку через один з отворів, кінець нитки слід закріпити скотчем, клеєм або стікером.

Потім протягнути нитку через другий отвір.

eplixqazfv_big.jpg

Ялинкові іграшки на Новий рік 2021 власними руками / фото pinterest.ru

Натягнути нитку так, щоб смужки паперу зігнулися. Нитку слід пов'язати вузликом. Він повинен бути досить великий, щоб не міг проскочити через отвори в паперових смужках.

І на завершення потрібно розправити смужки, щоб вони утворили форму кулі.

Новорічні вироби з шишок

Яскраво оформлена шишка буде чудовою прикрасою на ялинці або оригінальним елементом декору. Для її створення знадобляться, власне, шишки, фарби і блискітки, яскраві пінопластові кульки, кольоровий папір (якщо хочеться зробити зірочку на маківці), клей, стрічка або мотузочок (для прикраси на ялинку), солоне тісто (для підставки).

Зробити таку іграшку нескладно - варто лише задіяти уяву, використавши яскраві елементи для прикраси.

Вироби з глини або солоного тіста

З глини або солоного тіста можна зробити багато незвичайних виробів - різні фігурки, глиняний миску з візерунком і навіть унікальні кулони з іменами.

Для виготовлення прикрас із солоного тіста потрібні скалка, формочки для печива, фарби. Саме тісто можна зробити, взявши 1 стакан дрібної солі, 2 склянки борошна, 0,5 склянки води і 10 мл рослинного масла. А далі з використанням формочок вирізати фігурки і прикрасити їх за власним бажанням.

Ялинкова куля з ниток

Зі звичайних ниток можна зробити оригінальні ялинку, новорічний вінок або куля. Тут знадобляться різнокольорові нитки, клей ПВА, основа для майбутнього виробу (конус або куля) і елементи декору (намистини, гудзики, стрази).

Кулі слід взяти круглі за своєю формою. Надути їх рівно настільки, яку величину новорічної іграшки ви плануєте.

Внизу пластикового стаканчика слід зробити наскрізний отвір товстою голкою, протягнути крізь нього нитку і налити туди клей.

t2iceedrmy_big.jpg

Новорічні прикраси своїми руками / фото laprida.ua

Просоченими клеєм нитками обмотати кульку хрест-навхрест. Нитки повинні повністю висохнути і "одеревенеть", тому краще всього залишити їх на ніч.

Коли нитки висохнуть, витягти кульку, проколів його голкою і акуратно дістати з вироби. Далі потрібно лише закріпити додаткову петлю, щоб повісити іграшку на ялинку, або додати, обраний на власний розсуд, декор.

Подібним чином можна зробити ялинку, використавши як основу конус або вирізану з картону ялинку-трикутник.

Новини

Популярні теми форуму

analytics