Close button

Модні шуби зими 2020-2021

Модні шуби зими 2020-2021

Коли на вулиці мороз, часом жінки забувають, що в цей період можна також бути чудовими і карколомними, а погана погода - це тільки привід уважніше поставитися до вибору новенького гардероба, повідомляє Beauty Blog.

Кожна жінка, напевно, мріє мати в своєму арсеналі найстильніших і неабияких дрібничок такий елемент, як модні шуби і кожушки.

Ще недавно обзавестися кількома шубами на зиму було проблематично, так як жіночі шуби і кожушки - наряди дуже дорогі.

Але на сьогоднішній час дизайнери запропонували гарні шуби і кожушки для жінок з штучних матеріалів, подарувавши представницям прекрасної статі носити цю верхній одяг, вибираючи з бюджетних аналогів.

Безперечно, якщо ви можете дозволити собі натуральні хутряні кожушки і шуби - ви щасливиця, але сучасні штучні шуби і кожушки з еко хутра також будуть прекрасно доповнювати ваші сезонні образи, гармонируя з кращими трендами зимового фешн періоду.

Вражаючі жіночі шуби і кожушки з різних видів хутра були запропоновані і в цьому сезоні на модних показах відомими представниками фешн індустрії, що вразили несподіваними нововведеннями і оновленої класикою цього тренда.

Ексклюзивні шуби й кожушки від Dennis Basso, Emporio Armani, Tom Ford, Off-White, Phillip Lim, Bibhu Mohapatra, Longchamp, Boss, Zadig & Voltaire, Celine, Michael Kors, Roland Mouret, Awake, Dries Van Noten захотіла б для себе кожна модниця.

Неповторні кожушки і шуби від Son Jung Wan, Shrimps, Chanel, Ann Demeulemeester, Max Mara, Alberta Ferretti, Drome, Off-White, Each Other, Tom Ford, Celine, Cyclas, Balenciaga, № 21, Bibhu Mohapatra будуть надбанням неповторного зимового гардеробу .

Здивували оригінальними рішеннями на сезонних показах і жіночі шуби і кожушки таких іменитих майстрів, як Saint Laurent, Celine, Cushnie et Ochs, Tom Ford, Simonetta Ravizza, Agnona, Luisa Beccaria, Marco de Vincenzo.

Нововведення в розробці цього тренда продемонстрували Alexander Wang, Versace, Weill Women, Ermanno Scervino, Calcaterra, The Row, Helmut Lang, Acne Studios, Gabriele Colangelo, Cristiano Burani, Eudon Choi, Alexa Chung.

Як можна зрозуміти з кількості талановитих розробників тренда, зимові шуби і кожушки 2020-2021 будуть дивувати достатком фасонів і нетривіальних новинок, що забажає носити кожна леді в будь-якому віці.

Якими будуть найбільш затребувані жіночі кожушки і шуби 2020-2021, про це по ходу далі ...

Модні зимові шуби і кожушки 2020-2021. Головні тенденції наряду

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Не сумнівайтеся, в зимовий період 2020-2021 ви зможете підшукати для себе найрозкішніші хутряні шуби і кожушки, а також неординарні фасони в ще недавно невластивих цьому елементу палітрах.

У колекціях дизайнерів були показані як ніжні, так і вельми вибухові за кольором червоні, зелені, блакитні, жовті, рожеві, малинові, марсаловие, бордові шуби і кожушки, а також вельми ексцентричні моделі в прінтірованних варіантах, що часто мають особливим неоновим ефектом.

Несподівано увірвалися в список головних хутряних трендів дуже ніжні і ошатні білі шуби і кожушки 2020-2021, які будуть представлені, як в коротеньких варіаціях у вигляді накидки, міді і шикарних прикладах в підлогу.

Хутряні шуби і кожушки 2020-2021 охопили всі найбажаніші для модниць види хутра, зокрема еко шуби, екземпляри з норки, овчини, лисиці і т.д., що вразили неординарними рішеннями геометричного і асиметричного крою.

Жіночі шуби і кожушки 2020-2021 були оновлені не тільки в плані колірних спектрів. Підкорили шуби і кожушки і різновидами довжини хутряного покриття.

Дизайнери реалізували шуби і кожушки в ультракоротких варіаціях, виконавши новинки шуб з плюшу, короткого кучерявого хутряного покриття, забавні шуби і кожушки з фактурного хутра, що нагадує текстуру пір'я.

Такий достаток дозволяє жінкам формувати неординарні луки з цим трендом в самих майстерних рішеннях, реалізуючи комплекти в стріт стайл напрямку, спорт шик поєднаннях, елегантних і лаконічних аутфітах для вечора і на роботу.

Жіночі кожушки і шуби 2020-2021. Неповторні нововведення хутряного тренда

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

На ряду з класичними прикладами хутряних виробів своє місце в ряді трендових хутряних новинок верхнього одягу зайняли наступні рішення, а саме:

  • Абсолютно неповторні хутряні шуби і кожушки 2020-2021 з хижим забарвленням, що дозволяють створювати приголомшливі луки в молодіжних і неформальних напрямках вуличного стилю.
  • Так як однотонні хутряні кожушки і шуби - не нова тренд, серед новацій з'явилися зовсім нетривіальні шуби і кожушки в стилістиці печворк і з етно мотивами.
  • Красиві жіночі шуби і кожушки 2020-2021 будуть захоплювати ідеями контрастних колірних сполучень, наприклад, чорного і білого, червоного і чорного, червоного і коричневого, синього і рудого і т.д.

Відзначимо, що зовсім несподіваними будуть круті шуби і кожушки з написами, нашивками, вишивкою, геометричними і омбре переходами.

Ще одним трендом стануть комбіновані за фактурами шуби і кожушки, що поєднують пальтову тканину і хутряне покриття.

Такі шуби і кожушки будуть захоплювати не тільки вас, але і всіх оточуючих, адже носити хутряні вироби ви можете з величезною кількістю речей, різноплановими видами сезонного взуття, доповнювати луки стильними аксесуарами.

Найстильніші і неповторні шуби і кожушки 2020-2021. Достаток фасонів і варіацій крою

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

В нашій колекції ми презентували не тільки жіночий одяг і шуби 2020-2021, що вразили в плані забарвлення і оформлення, а й стильні шуби і кожушки зима, що порадують неповторними ідеями крою, що дозволяють кожній леді знайти свій хутровий варіант верхнього одягу, що гармонує з будь-яким комплектом або нарядом.

Першим трендом стануть самі коротенькі шуби і кожушки, що нерідко нагадують хутряну накидку.

Цей тренд нерідко позначають, як кроп шуби, що і позиціонуються, як дуже коротенькі шуби і кожушки.

Такі варіації ідеальні в білому, чорному, бежевому, блакитному, пудровий, світло-сірому кольорі, так як їх ідеально комбінувати з вишуканим вечірнім, або коктейльних нарядом для особливого випадку.

Далі відзначимо шуби і кожушки з укороченими рукавами, або шубки без рукавів, що нагадують жилети в натуральних відтінках хутра.

Ці моделі ви зможете носити восени і на початку зими, комбінуючи такий фасон з щільними речами, і в тому числі і зі шкіряною косухой, що не перший рік на піку популярності.

Не менш креативні асиметричні шуби і кожушки, а також оверсайз моделі, що вражають властивої об'ємністю моделі.

Викликають захоплення двоколірні яскраві комбінації відтінків або більш спокійні за колірному спектрі шуби і кожушки, а також чарівні новинки з градієнтним переходом кольору.

Якщо ви хочете дійсно трендовий варіант, зверніть увагу на хутряні шуби в підлогу, що можуть бути оформлені леопардовим, печворк забарвленням, в монохромному геометричному виконанні, написами ззаду.

Такі жіночі кожушки і хутряні шуби максі ідеальні для шикарних жінок в тандемі з вишуканими спідницями, чуттєвими сукнями, що варто доповнити туфлями на шпильці, ботфортами зі шкіри та замші, стійкими чобітьми на високих підборах.

Ще одна новинка шубки тедді, що мають властивий тільки цьому варіанту коротенький хутро, може бути представлений в білому, коричневому, чорному, сірому і інших відтінках.

Такий вид шубки порівнюють з пальто, тому і носити цей фасон можна не тільки холодною зимою, а й в демісезонний період.

Шуби і кожушки. Кращі образи і комплекти з хутряними зделіямі 2020-2021 Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смакНовинки жіночих шуб і стильні образи з шубами на будь-який смак

Новини

Популярні теми форуму

analytics