Close button

Зеленський хоче побудувати Голлівуд в Україні

Зеленський хоче побудувати Голлівуд в Україні

Президент України Володимир Зеленський заявив про бажання тісно співпрацювати з американськими партнерами і навіть побудувати Голлівуд. Також глава держави сподівається на просування в туризмі та отримання безвізового режиму з США. Зеленський також розповів про плани на будівництво власного Діснейленду, повідомляє РБК-Украина.

В інтерв'ю виданню The New York Times, опублікованому на сайті інтернет-представництва президента, глава держави розповів про те, що сподівається на тісну співпрацю з американським бізнесом і готовий сам спілкуватися з інвесторами.

"Я хотів би, щоб ми відчули інвесторів, і ми готові допомагати. Я особисто готовий допомагати, з мене, як кажуть у нас, корона не впаде. Я готовий говорити з будь-якими інвесторами. Всіма: в енергетику, у фінансовий сектор, в напрямок сільського господарства. Плюс, в IT дуже хотілося б якихось речей, які вже є в Сполучених Штатах Америки, щоб вони з'явилися в Україні як символи ", - говорить Зеленський.

Крім цього, президент також сподівається на співпрацю в сфері культури. Для цього у нього в планах - побудувати український Голлівуд. Також глава держави висловив бажання відкрити в Україні власну Діснейленд.

"Я хотів би побудувати Голлівуд в Україні, я вважаю, що це круто. В Європі є дуже непогані (площадки. - Ред.) - в Празі, в Угорщині. Україна, повірте мені, багата, щоб тут була така площадка. Ми для цього проголосували закон про рібейтов. Я думаю, тут місце для інвестицій, рекламні та інші зйомки - теж гарний напрямок. Я хотів би, щоб в Україні з'явився Діснейленд. Дуже хотів би. Я насправді вважаю, що наші діти заслуговують цього, а ось дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або в Париж можуть далеко не всі. Мені здається, що планів багато ", - додав Зеленський.

Анна Кисельова

Новини

Популярні теми форуму

analytics