Close button

Найбільш незвичайний Volkswagen T4 в Україні

Найбільш незвичайний Volkswagen T4 в Україні

Цей Volkswagen T4 перероблений в тривісний комфортабельний мікроавтобус компанією Kutsenits і сьогодні використовується в якості Party Bus, повідомляє Автоцентр.

Цей тривісний мікроавтобус, створений на базі Volkswagen T4 німецьким кузовним ательє Kutsenits, на київських дорогах працює вже не перший рік. Сьогодні машини такого типу, прикрашені логотипом Party Bus, почали траплятися на очі все частіше.

В умовах пандемії коронавируса столичні нічні клуби перейшли на скорочений графік роботи. А з 19 грудня і зовсім заборонили проведення новорічних корпоративів в ресторанах і кафе. Тому в якості альтернативи для святкових заходів можуть служити т. Н. Party Bus. Це автобуси, переобладнані в нічні клуби на колесах - з шкіряними диванами, танцполом і світломузикою.

7q4cq1qw3t_big.jpg

В даному випадку цей Party Bus на шасі Volkswagen T4 називається Avatar і розрахований на 17 осіб. Подібні автобуси до недавно можна було зустріти в якості маршрутних таксі, причому не тільки в Києві.

Сьогодні Party Bus можна замовити на будь-який смак - розміром з повноцінний 12-метровий міський автобус MAN або Van Hool; більш того, до недавнього часу на столичних дорогах зустрічалася навіть розважальна «гармошка» на базі зчленованого Ikarus 280.

Новини

Популярні теми форуму

analytics