Close button

Гороскоп на 21-27 грудня: що пророкують зірки

Гороскоп на 21-27 грудня: що пророкують зірки

21 грудня, о 12:03 за київським часом - Зимове сонцестояння - Сонце переходить в знак Козорога. За слов'янськими повір'ями, в цей час боротьби Пітьми й Світла, але в підсумку Світло перемагає і Мир оновлюється, повідомляє ТСН.

У всіх культурах день зимового сонцестояння вважався найбільш сприятливим для проведення різних обрядів і ритуалів. Енергетика поновлення і переходу від Темряви до Світла сприяє тому, щоб позбутися від усього непотрібного і залучити бажане у своє життя.

Також в цей день Меркурій переходить в знак Козорога. Юпітер і Сатурн з'єднуються у Водолії й відкривають новий 20-річний цикл. Цей аспект сповіщає про період великих змін і досягнень, а також поступової стабілізації життєвих умов. Буде створюватися щось серйозне і довгострокове, енергії дня сприяють ефективному плануванню та набуття твердого стану в суспільстві. Ділові зв'язки, які встановилися протягом тижня, будуть дуже цінними для майбутнього.

Овен

Можливо, ви будете висловлювати в присутності публіки свої ідеї або отримаєте можливість поділитися своїми знаннями і навичками. Обставини напевно сприятимуть вашому спілкуванню з начальством, клієнтами і з кимось із старших родичів. Їх вплив на вас дуже велике в цей період.

Можливо, ви отримаєте важливі новини або інформацію, щодо кар'єри і інших ваших цілей. Сприятливий час для роботи з документами або складання звітів, які підходять дні для спілкування з начальством або походу в громадські організації.

Телець

Для вас цей тиждень означає початок великих змін в кар'єрі. Обставини можуть скластися так, що ви будете проходити випробування на міцність, робити вибір, піддаватися спокусам в самих різних їх проявах. З'являється схильність витрачати великі суми грошей на абсолютно непотрібні речі.

Головні питання тижні можуть стосуватися вашої індивідуальності, визначення ролі в суспільстві, бажання не бути як всі. Швидше за все, вам доведеться пояснювати сенс своїх дій або ж ви піддастеся критиці за непопулярну точку зору.

Близнюки

Занепокоєння викликають справи, що стосуються спільних фінансів, аліментів, страхування, податків, заповітів. Можуть піддаватися випробуванню взаємини з оточенням. Ви в цей період стаєте більш проникливими, критичними, нетерпимими, вам важче приховувати свої думки; створюються умови, які немов би змушують вас відкрито висловлювати те, що зазвичай ховається.

Відносини стають напруженими, зв'язку можуть руйнуватися. У цей період може розкритися якась інформація, наприклад, ви випадково дізнаєтесь секрет або самі промовитесь.

Рак

Практично неможливо приховати якусь інформацію або дії. Не варто з'ясовувати взаємини, тим більше не поспішайте поставити всі крапки над "i". Ваші ідеї та методи можуть стати предметом пильної уваги оточення, але у вас є всі можливості відстояти свою точку зору і справити позитивне враження на партнерів.

Цілком можливо, що вас втягнуть в приховані відносини або довірять якусь таємницю. Все, що відбувається в цей період, надасть сильний вплив на ваші особисті і ділові взаємини на довгий час.

Лев

Активізуються теми, пов'язані з роботою, кар'єрним ростом, можливо, доведеться звертатися в офіційні інстанції, отримувати дозволи та необхідні документи. Для вас цей тиждень виявиться початком великих змін і трансформацій в особистих і ділових взаєминах.

Можливо, доведеться приймати серйозне рішення, стосовно подальшого розвитку цих взаємин. Настане якесь закінчення старого циклу і початок нового. У відносинах з друзями і однодумцями відбуваються зміни.

Діва

У цей період на перший план виступають романтика, гумор і уяву. Інтереси дітей будуть стояти на першому місці. Відбувається упорядкування і прояснення багатьох питань. Може статися перестановка життєвих пріоритетів і цінностей.

Обставини можуть спонукати вас до творчості, ви визначаєтесь зі своїми життєвими цілями. Успішними будуть спроби реалізації проєктів, які довго не могли отримати свій розвиток. Можливо, з'явиться нове хобі або захоплення і ви ввійдете в нову групу, а може бути, з'явиться нова романтичний зв'язок.

Терези

Майнові питання, інтереси сім'ї та дітей будуть стояти на першому місці. Все це якось необхідно поєднувати з роботою і соціальним життям. Можливі зміни й відновлення в любовних взаєминах, у творчій сфері. В житті дітей відбуваються важливі зміни.

Можуть прояснитися питання призначення в житті, цілі, напрямки, статусу. Виконана робота приносить плоди, визнання заслуг, або ви успішно завершуєте який-небудь проєкт. Ймовірно підвищення статусу, входження в гармонійне суспільство, нові можливості.

Скорпіон

Ваша соціальне середовище стає гармонійною, суспільне життя приносить задоволення. Подружжя, партнери, колеги визнають ваші таланти і заслуги. Можлива зміна кола спілкування, поява нових партнерів. Якісь справи щодо ваших фінансів і майна можуть наблизитися до успішного завершення.

Однак прагнення до лідерства може перешкодити, привести до конфліктів, фінансовим розбіжностям і втрат, поставити партнерство під загрозу розриву. Боротьба за кардинальні реформи на виробництві, в кар'єрі, підприємницьких справах не на часі.

Стрілець

Цікава, насичена подіями тиждень. З'являються можливості для подальшого просування в справах і професійній сфері. Хороший період для публічних виступів і конструктивного обміну думками.

Ті питання, які вам не вдавалося вирішити протягом тривалого часу, не дивлячись на інтенсивне обдумування, раптово отримають задовільні відповіді, оскільки вони вже мають іншу перспективу, ніж раніше. Багатьох може відвідати несподівана удача, великий успіх в справах, прибуток від тих справ, на які ви і не розраховували.

Козоріг

Це час безпристрасно оцінки ваших особистих переваг, час пишатися собою і при необхідності розвивати і покращувати свій імідж і підвищувати самооцінку. На перший план виступають ваша особистість і цілі, до яких ви прагнете.

Обставини складаються найкращим для вас чином, ви можете стати більш вольовою і динамічною людиною, успішною й незалежною. Демонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше - це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження.

Водолій

Прийде ясність і розуміння того, що конкретно вам потрібно. Ви зможете знайти нових друзів і однодумців. Якщо ви не будете афішувати свої плани, то з великою часткою ймовірності досягнете успіхів. Можливі переговори, зустрічі, листи, листування, які стануть основою вашого успіху вже найближчим часом.

Для вас цей тиждень означає початок великих змін у сфері заробітку, майна, ресурсів. Успішно вирішуються фінансові питання, з'являються нові сприятливі перспективи й можливості заробітку.

Риби

Період може торкнутися теми загальних фінансів, інвестицій, спадщини, трансформаційних процесів. В особистому житті можуть розкритися таємниці й секрети вашого ближнього оточення. Або любовний зв'язок послужить серйозним трансформаціям вашої особистості. Посилюється діяльність різних систем організму, але і підвищується чутливість нервової системи.

У поїздках слід бути обережними, оскільки можливі різні неприємності та втрати через неуважність. Слід надавати перевагу лише ділові поїздки, розважальні краще відкласти на деякий час.

Марина Скаді

Новини

Популярні теми форуму

analytics