Close button

Олег Скрипка перетворив популярну колядку в хард-рок

Олег Скрипка перетворив популярну колядку в хард-рок

Рок-гурт "Воплі Відоплясова" напередодні Святого Миколая випустив свою версію найпопулярнішої колядки "Добрий вечір тобі", повідомляє УНИАН.

Анонсував аудіотрек на своїй сторінці в Facebook лідер ВВ, рок-музикант Олег Скрипка.

"В кінці цього зовсім непростого року всі ми вже поринули з головою в передноворічні турботи. Саме в ті солодкі святкові передчуття, коли ми чекаємо Різдво Христове. Це світле свято кожному дарує можливість очиститися і почати новий рік зі світлими намірами й думками. А ми живемо в цікаві часи, коли ця прекрасна традиція повертається в кожен будинок і на велику сцену", - пояснюють в ВВ.

Текст колядки "поклали" на електрогітару і басові. У треку звучать мотиви, що нагадують легендарне барабанне соло The Queen "We Will Rock You".

Вперше колядку група виконала ще торішнього Різдва на святковому концерті в Палаці Спорту в Києві. Однак музиканти вирішили зробити експеримент і перетворити її в "стадіонний епічний рок".

"Добрий вечір" - це різдвяний подарунок усім слухачам від ВВ. Нова Зоря обов'язково осяє ваш будинок! У вас і нас все буде в порядку", - вітають українські рок-виконавці.

Яна Ставська

Новини

Популярні теми форуму

analytics