Close button

Роналду отримав золоту стопу

Роналду отримав золоту стопу

35-річний форвард туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду отримав золотий відбиток своєї стопи в якості нагороди за перемогу в премії Golden Foot, повідомляє Сегодня.

Про те, що португалець удостоїться цього призу, було оголошено ще 1 грудня. Але вручили йому "золоту стопу" тільки зараз. Крім того, слід від ноги Роналду залишиться на Алеї слави в Монте-Карло.

"Для мене велика честь виграти нагороду Golden Foot і увічнити себе в чемпіонському променаді в Монако поряд з видатними легендами футболу всіх часів! Я дуже задоволений і хотів би подякувати фанатів з усього світу за те, що вони проголосували за мене", - написав Роналду на своїй сторінці в Instagram.

Відзначимо, що нагорода Golden Foot вручається футболістам старше 28 років, які зробили істотний внесок у розвиток футболу. Переможця визначають вболівальники шляхом інтернет-голосування. На приз в цьому році претендували також Ліонель Мессі ("Барселона"), Серхіо Рамос ("Реал"), Артуро Відаль ("Інтер"), Жерар Піке ("Барселона"), Роберт Левандовскі ("Баварія"), Мохамед Салах ("Ліверпуль"), Серхіо Агуеро ("Манчестер Сіті"), Неймар ("ПСЖ") і Джорджо К'єлліні ("Ювентус").

Додамо, що в 2005 році володарем нагороди Golden Foot став українець Андрій Шевченко.

Олег Люлька

Новини

Популярні теми форуму

analytics