Close button

Заступник міністра МВС виграв гонку на позашляховиках

Заступник міністра МВС виграв гонку на позашляховиках

19 грудня під Києвом пройшов традиційний трофі-рейд H Club Trophy, який виграв дебютант, повідомляє The Page.

Приватний закритий клуб H Club регулярно проводить серед своїх членів змагання по пересіченій місцевості. Оскільки вони включають в себе елементи відразу трьох суміжних дисциплін - ралі, рейдів і трофі, учасники стартують виключно на серйозної позашляхової техніки на зразок Jeep Wrangler, Land Rover Defender і Toyota Land Cruiser. 19 грудня в H Club Trophy дебютував заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. І відразу виграв гонку.

«Друзі, отримали офігенно задоволення. - прокоментував переможець свій успіх. - Я відразу скажу, що ми б не перемогли, якби не мій помічник, друг і сьогоднішній штурман, тому що він настільки класно провів мене. Тому що мені треба було тільки топити на газ і крутити кермо. Більше нічого. А найголовніше я вважаю, що це робота штурмана. Важливо було правильно визначити маршрут та розробити стратегію ».

Друге місце зайняв Володимир Тесля, президент UF MMA і WWFC - української та міжнародної федерацій змішаних бойових мистецтв. Призи переможцям вручав Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу з боксу серед професіоналів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics