Close button

Добкін буде вимагати перевиборів мера Харкова

Добкін буде вимагати перевиборів мера Харкова

Позачергові вибори в Україні проводяться в березні або в жовтні. Рішення має приймати Верховна Рада.

17 грудня Харківська міський голова Геннадій Кернес помер. За словами екс-мера Харкова Михайла Добкіна, нові вибори в Харкові затягувати не можна. Головна причина - фізичне відсутність мера Харкова в день виборів 25 жовтня.

"Що стосується термінів виборів, так, були випадки, навіть в обласних центрах, в такому, як Миколаїв, затягували вибори, але в Харкові інша ситуація.

В Харкові унікальна ситуація, унікальна вона тим, що вибори проходили без Кернеса, його відвезли рівно три місяці тому 17 вересня через Харкова і 17 грудня він вночі помер. Тому через те, що вибори проходили без людини, під брендом якого пройшло багато людей і в обласній, і в міську раду, через те, що його визнали мером без його участі, за підписом електронної, через те, що він не був повноцінним учасником цієї виборчої кампанії, вибори в Харкові затягувати ніхто не зможе. цього люди не дозволять, інакше дуже багато питань з'явиться до тих, хто сьогодні зайняв різні місця в ієрархії, в області, в місті і намагається будь-яким чином відтягувати ", - розповів він в ефірі телепрограми" Народ проти з Наташею Влащенко ".

Добкін пообіцяв домагатися перевиборів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics