Close button

Apple заморозила співпрацю зі збирачем iPhone

Apple заморозила співпрацю зі збирачем iPhone

Apple заморозила співпрацю з тайванською компанією Wistron після бунту робітників на індійській фабриці підрядника, повідомляє УНИАН.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву Apple.

Раніше працівники підприємства розгромили завод по збірці iPhone через заборгованість по зарплаті і невдоволення умовами праці. Apple не буде віддавати нові замовлення Wistron Corp до тих пір, поки проблеми не будуть усунені.

«Wistron прийняла дисциплінарні заходи і реструктурує свої команди по найму і розрахунку заробітної плати в Нарсапуре. Ми помістили Wistron на випробувальний термін, компанія не отримає нових замовлень від Apple, поки не завершить роботу по виправленню ситуації », - повідомили в компанії.

За даними видання The Times of India, в результаті погромів на заводі по зборці iPhone 12 грудня компанія зазнала збитків у розмірі понад $ 59 млн. Наголошується, що збитки були пов'язані, в тому числі і з крадіжкою кількох тисяч смартфонів.

Співпраця з тайванською компанією

9 листопада 2020 року Apple призупинила співпрацю з тайванською компанією Pegatron, що є найбільшим ODM-виробником споживчої електроніки і фактичним виробником пристроїв Apple, після виявлення кількох випадків порушення партнером трудового законодавства.

Новинки Apple

  • 31 липня 2020 року компанія Apple перенесла щорічну презентацію нових iPhone.
  • Презентація iPhone 12, повинна була відбутися у вересні 2020 року. Очікувалося, що не всі моделі iPhone 12 з'являться на ринку одночасно.
  • 13 серпня 2020 року з'явилася інформація про те, що iPhone 12 будуть представлені з 12 по 18 жовтня.
  • 21 серпня 2020 року в Apple назвали дату виходу iPhone 12 і відразу ж перенесли її.
  • Станом на 20 жовтня 2020 року Apple вже продала за попереднім замовленням 2 мільйони смартфонів iPhone 12.
  • 28 жовтня 2020 року в ЗМІ з'явилися відгуки користувачів нових iPhone 12, які скаржилися на те, що модель вкрай незручна і травматична.
  • 8 листопада 2020 року з'явилася інформація про те, що Apple починає прийом попередніх замовлень на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max. Перший є найменшим iPhone за останні роки, а другий - найбільший iPhone за всю історію.
  • 8 листопада 2020 року в ЗМІ просочилися технічні характеристики iPhone 13.

Новини

Популярні теми форуму

analytics