Close button

Недорогі новорічні подарунки своїми руками

Недорогі новорічні подарунки своїми руками

Під Новий рік всі вірять в чудеса, і очікування подарунків - це, мабуть, найважливіший момент новорічної чарівної програми. А значить, одне з найважливіших завдань - приготувати рідним, близьким, друзям, товаришам по службі новорічні подарунки. І, бажано, при цьому не розоритися, повідомляє Ecotonkosti.

Майже у всіх вдома з часом накопичуються всякі непотрібні у звичайному житті речі - це всілякі красиві пляшки, картон, залишки різнокольорових ниток, стрічки, намистинки, красиві коробки, баночки, різнобарвний папір. І як до речі, що начебто непотрібні дрібнички не були викинуті при черговому тотальному прибиранні, тому що тепер з усього цього можна змайструвати милі подарунки до новорічних свят. При цьому звільниться місце в шафках, а передсвяткові витрати хоч трохи, але зменшаться.

Ідеї недорогих новорічних подарунків своїми руками

Так що відкладаємо на час похід по магазинах у пошуках чогось незвичайного, що могло б приємно здивувати близьких, і приступаємо до виготовлення креативних подарунків і сувенірів, призначених персонально для кожного з урахуванням його інтересів і смаків.

Затишні в'язані речі

Якщо ви захоплюєтеся в'язанням і рукоділлям, особливу перевагу можна віддати в'язаним речам. У морозні дні та снігопад в'язаний шарф з овечої або козячої вовни, рукавиці й шкарпетки з унікальним орнаментом або теплий светр - чудові й корисні подарунки. Вже ці речі точно не будуть забуті відразу ж після Нового року, а ваші близькі в зимові холоди не раз згадають про вас із вдячністю.

Новорічні сувеніри своїми руками

Можна подарувати красиві в'язані штучки для дому та затишку: серветки, прихватки, чохол для телефону або очок, в'язані підлогові подушки або подушки на диван, валик від протягів, зроблений своїми руками, симпатичний плед, красиві теплі капці, в'язані ялинкові іграшки.

Ручна вишивка

Вишиті нитками або бісером картини, сумочка-гаманець, подушечка для голок, вишиті хрестиком столові серветки з різдвяними мотивами - все це ідеї для майстринь.

Варіантів багато, потрібно тільки оцінити свій творчий потенціал і зробити те, що виходить найкраще, намагаючись вгадати смаки й бажання своїх близьких і друзів. Не варто відвертатися від новорічної тематики, бажано, щоб вона якось відбилася в приготованих подарунки.

Ручна вишивка в пяльцах | Преміум Фото

Цікаві подарунки-сувеніри можна зробити з тканини, паперу, якщо проявити трохи фантазії. Скарбничку з фантастичними ідеями можуть поповнити фігурки новорічних символів-звіряток, звалені з вовни, шматочок ароматного святкового мила ручної роботи, сувеніри з солоного тіста або полімерної глини.

Декоративні свічки

Звичай дарувати на Новий рік красиві декоративні свічки майже перетворився на традицію. Насправді це завжди вишуканий і корисний подарунок, до того ж недорогий.

Звичайнісіньку свічку можна перетворити своїми руками в щось зовсім несхоже на оригінал за допомогою техніки декупаж. Для цього будуть потрібні свічки, серветки з новорічними малюнками, пензлик, структурна паста, блискітки, трохи часу і фантазії.

Свічки в техніці декупаж своїми руками

Можна прикрасити свічки в техніці квілінг (виготовлення виробів зі скручених смужок паперу). Зробити це нескладно, а отриманий результат захоплює.

Декупаж на склі

У техніці декупаж можна зробити різні подарунки зі скла. Наприклад, склянки або вазочки, пляшку шампанського (або будь-яку іншу пляшку) можна прикрасити серветками з оригінальними малюнками - і звичайний предмет перетвориться в унікальний сувенір і прикраса новорічного столу.

Декупаж пляшки шампанського на Новий рік

Оригінальні новорічні кулі

Ще одна ідея з використанням серветок - декупаж ялинкових куль. Так можна не тільки перетворити будь-яку іграшку, але і зробити відмінний новорічний сувенір.

Ялинкові кулі в техніці декупаж

Для цього купуємо в магазині найпростіші новорічні кулі й перетворюємо їх в оригінальний подарунок.

Новорічні кулі своїми руками

Кулі на ялинку можна прикрасити декоративними елементами у вигляді зірочок, квіточок, гірлянд, сплетених з бісеру, і металізованих намистин.

В'язані ялинкові кулі

Виглядають такі вироби просто приголомшливо.

Ялинкові кулі своїми руками

Ще одна ідея, як можна перетворити звичайні новорічні кулі в незабутній подарунок, - зробити з них фотокульки. Для цього потрібно підшукати відповідні фотографії тих, кому хочете зробити подарунок, і вкласти їх в прозорі ялинкові кулі.

Також можна декорувати такі кулі, помістивши всередину ялинові гілочки, лісовий мох, шишки, маленькі ялиночки.

Декоративна ялинка своїми руками

Якщо точно не знаєте, що подарувати, зробіть невелику ялинку своїми руками. Зараз в моді сувенірні новорічні ялинки. Вони можуть бути їстівними і дуже смачними: з цукерок, мармеладу, фруктів і ягід, ароматної кави і навіть зі звичайних макаронів.

Зробити новорічну ялинку своїми руками можна з будь-яких підручних матеріалів. У хід йде все: папір, картон, черепашки, залишки різнокольорових шпалер, нитки, листя, сушені ягоди і фрукти, мох і лишайник, ялинові гілки, соснові голки, бантики, мініатюрні штучні фрукти та маленькі ялинкові іграшки, різнокольорові кульки і намиста.

Ногодняя ялинка в подарунок своїми руками

Словом, кожен може придумати для себе варіант прикраси власної дизайнерської ялинки. Головне - не переборщити: вибрати декілька відповідних по стилю і кольору поєднуються один з одним матеріалів, створити свій маленький шедевр, який не соромно буде подарувати.

До речі, чудова ідея - зробити кілька різних дрібних новорічних подарунків і сувенірів і повісити їх на ялинку, а в кінці свята запропонувати гостям самим вибрати те, що сподобається.

Новини

Популярні теми форуму

analytics