Close button

Новий український лоукост опублікував тарифи на польоти

Новий український лоукост опублікував тарифи на польоти

Нова українська авіакомпанія Bees Airline оголосила про плани до кінця січня почати операційну діяльність - зараз, згідно з повідомленням на сайті авіаперевізника, він завершує процес сертифікації в Державній авіаслужбі, повідомляє UBR.

"В цілому, ми ставимо досить амбітні плани розвитку власної маршрутної мережі і незабаром буде відкрито продаж квитків на перші заплановані маршрути", - анонсував гендиректор Bees Airline Микола Савостьянов.

Тим часом в компанії вже опублікували тарифи на польоти. Всі вони відносяться до категорії економ-класу.

У тарифі Light є можливість взяти з собою тільки ручну поклажу до 7 кг габаритами 55х40х23 см.

У тарифі Smart можна безкоштовно зареєструвати багаж до 23 кг, а за доплату - до 32 кг. Крім того, дозволяється за 50 євро змінити дату вильоту, а також доплатити різницю вартості доступного тарифу, за умови звернення не пізніше ніж за 24 години до вильоту.

Тариф Flex дає можливість при обігу не пізніше, ніж за 24 години до вильоту змінювати його дату без доплат, тільки покриваючи різницю вартості доступного тарифу. Також можна повернути авіаквиток при зверненні за добу з доплатою в 50 євро.

Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Вона базується в аеропорту "Київ" ім. Сікорського. На початку діяльності компанія планує виконувати чартерні програми, в подальшому також обіцяють додати регулярні маршрути.

У розпорядженні Bees Airline два середньомагістральних літака Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску. Навесні наступного року перевізник поповнить авіапарк ще двома такими ж машинами.

Новини

Популярні теми форуму

analytics