Close button

Гороскоп на 22 грудня: у Близнюків несприятливий період

Гороскоп на 22 грудня: у Близнюків несприятливий період

Постарайтеся бути економнішими й контролювати фінансовий і сімейний стан. Поїздки рекомендується відкласти, повідомляє Slovofraza.

Овен

Даний період схожий на іспит, і тому від того, як ви його здасте, будуть залежати подальші події. Уникайте кардинальних змін в будь-яких областях своєї діяльності. Поки постарайтеся не давати й не брати в борг, інакше незабаром можуть виникнути фінансові труднощі.

Телець

На професійній ниві не робіть важливих кроків. Відмовтеся від нових, навіть перспективних ділових знайомств. Вас будуть відвідувати сумніви. Через це внутрішнє напруження і роздратування почнуть наростати. Тільки не намагайтеся впоратися зі своїм станом за допомогою міцних напоїв - вони тільки погіршать ситуацію.

Близнюки

Даний період не дуже сприятливий для укладання угод, а також підписання контрактів і договорів. Зараз краще зайнятися справами, до яких давно руки не доходили. У фінансових питаннях можуть виникнути труднощі. Постарайтеся не давати й не брати в борг, не беріть іпотеку.

Рак

Період сприятливий для здійснення нових планів. Працездатності та вміння знаходити золоту середину у вас зараз досить. У відносинах з дорогим серцю людиною ніяких негативних змін не передбачається. Будьте уважні до стану свого здоров'я.

Лев

День сприяє початку справ, до ведення переговорів і пошуку компромісів. Можуть несподівано з'явитися нові відносини як на роботі, так і в особистому житті. В цей час не потрібно бути надто скупими, але і схильності до марнотратства слід уникати: всі - в міру!

Діва

Всі ваші прагнення будуть спрямовані на досягнення успіху, причому в різних областях. Головною запорукою відмінного результату буде ваша дисциплінованість і відповідальність. Це відноситься і до любовної сфери, тому в стосунках з близькою людиною проявіть більше турботи та уваги.

Терези

У цей день навряд чи вам захочеться працювати. А причина криється в тому, що ваша голова буде заповнена будь-якими думками, тільки не виробничими. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся і нікому нічого не обіцяйте. Особливо будьте уважні до близьких людей.

Скорпіон

На роботі вам зараз краще не потрапляти на очі начальству, оскільки ви можете викликати його безпричинне невдоволення, і ваше самолюбство може бути уражене несправедливим ставленням до вас. Але ближче до кінця дня все стане на свої місця.

Стрілець

Не варто пускатися в авантюри і йти на невиправданий ризик. Також не варто кидатися на реалізацію чужих ідей: незабаром виявиться, що вони не такі хороші, як здавалося. Ви можете зустріти людей, які будуть енергетично сильніший за вас. Якщо відчуєте з їхнього боку вплив, краще відступите.

Козоріг

Зараз вам слід зайнятися наведенням порядку в своїх справах і подумати, як розширити сферу діяльності. Варто відновити колишні зв'язки - вони вам скоро знадобляться. Ваші стосунки з коханою людиною можуть перейти на більш високий рівень.

Водолій

День зажадає швидких реакцій і відповідальних вчинків. Зараз вдалий час для вивчення документів і підписання ділових паперів. Але всі рішення слід ретельно обмірковувати. Уникайте стресів. У грошових питаннях будьте обережні.

Риби

Обставини будуть ставити перед вами то одну, то іншу задачу, і на їх рішення піде багато часу і енергії. Зате щодо любові справи можуть обстоять набагато краще. Даний день розташовує до романтичної вечері при свічках, та й взагалі, до гармонійних відносин з коханою людиною.

Новини

Популярні теми форуму

analytics