Close button

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Лондона

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Лондона

Міністерство закордонних справ разом з іншими державними відомствами уважно відслідковує ситуацію із виявленням у Великій Британії нового штаму коронавірусної хвороби та рекомендує українцям утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії, повідомляє Украинская правда.

"Закордонні дипломатичні установи України перебувають в тісному контакті з урядами іноземних країн, які ухвалили рішення про тимчасову заборону авіарейсів із Великої Британії.

Рішення про подальші дії України буде ухвалене після всебічного аналізу ситуації та консультацій з іноземними партнерами. МЗС України рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії", - повідомила пресслужба МЗС.

Нагадаємо:

Прем’єр Британії Борис Джонсон оголосив про запровадження локдауну для частини Англії й скасування обіцяних послаблень на Різдво у зв’язку з виявленням нового штаму коронавірусу, що на 70% заразніший, ніж звичайний.

За його словами, наразі вважається, що вакцина від коронавірусу все одно буде ефективною.

У Центрі громадського здоров’я МОЗ України пояснюють, що наразі усі тести в Україні діагностують коронавірус незалежно від його штамів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics