Close button

Кривдник Ломаченко став кращим боксером року

Кривдник Ломаченко став кращим боксером року

Авторитетне видання The Ring назвало кращих боксерів 2020-го. Титул в році, що минає, розділили між собою відразу два спортсмена - чемпіон WBC в суперважкій вазі, британець Тайсон Ф'юрі і абсолютний чемпіон світу в легкому дивізіоні, американець Теофімо Лопес, повідомляє Сегодня.

Обидва боксери провели у 2020 році по одному поєдинку. Ф'юрі в кінці лютого виграв технічним нокаутом у сьомому раунді в американця Деонтея Уайлдера, завдяки чому і завоював чемпіонський пояс.

Лопес в об'єднавчому поєдинку в жовтні несподівано виграв за очками у українця Василя Ломаченка. Хоча сам Василь і деякі експерти вважають, якби бій проходив не в США, то результат міг би бути іншим.

Днями Лопес-старший розповів FightHype , що Теофімо не збирається давати реванш українцеві: "Зараз для нас немає меж. Ми навіть не беремо до уваги Ломаченко. Ми думаємо про Хосе Раміреса, про завоювання титулів, про грошові бої. Наприклад, про поєдинок з Джорджом Камбососом в Австралії. 65 тисяч глядачів на стадіоні - це було б божевіллям. Теофімо стане першим молодим боксером, який заробить 10 мільйонів доларів за бій".

Олена Павлова

Новини

Популярні теми форуму

analytics