Close button

Топ-5 "небезпечних" подарунків на Новий рік Бика

Топ-5 "небезпечних" подарунків на Новий рік Бика

Готуючи подарунки рідним і близьким до новорічних свят, звертайте увагу на інструкцію астрологів про те, що 2021 рік за східним гороскопом буде роком Металевого Бика. Вважається, що ця тварина невибаглива в питаннях побуту, цінує простоту і не претендує на розкіш, повідомляє Апостроф.

Ми підготували список подарунків, які краще не дарувати в новорічну ніч.

Чого дуже не любить Бик

За порадами астрологів, в рік Бика не можна дарувати прикраси для шиї й зап'ясть, які асоціюються з хомутом для цієї тварини та можуть її дратувати.

Оскільки Бик не любить водні процедури, не рекомендується підносити подарунки у вигляді туалетного приладдя, мила або, особливо, духів. Такими подарунками теж можна роздратувати повелителя цього року і залучити нещастя.

Небезпечні подарунки

Годинники. За повір'ям, вважається, що годинник крадуть у людей час, тому дарувати цей предмет не можна, в крайньому разі обдарований може дати на заміну кілька монет, як би роблячи покупку.

Люстерко. Цей предмет завжди мав магічні функції - те, що відбивається в дзеркалі, не має душі, отже, воно може забрати її у того, кого воно копіює.

Рушник. Цей атрибут ванної використовують також на похоронах, обрядові предмети краще не дарувати.

Свічки. Теж мають відношення до смерті, такий подарунок рекомендується отримувати не просто так, а дати за нього щось натомість.

Шкарпетки. Прикмета каже, що шкарпетки від жінки чоловікові ведуть до розлуки.

Богдан Скаврон

Новини

Популярні теми форуму

analytics