Close button

Розпочалося відновлення туризму в Єгипті

Розпочалося відновлення туризму в Єгипті

Країна запустила глобальну кампанію «Відновити туризм». Президент комітету з туризму Єгипту і генеральний директор Egyliere Travel Мохамед Каудо сказав, що країна запустила глобальну кампанію "Відновити туризм", повідомляє Комментарии .

"Єгипет усвідомлює важливу роль, яку сектор туризму грає в економічній диверсифікації, зростання і створення робочих місць. Уряд повинен визначити свої національні бачення в сфері туризму, а також плани успішного управління", - сказав Мохамед Каудо.

Він згадав, що уряд повинен визначити, які саме категорії туристів вони хочуть залучити й перетворити туризм. Президент комітету з туризму EJB заявив, що індустрія недавно зобов'язала уряд почати видачу туристичних віз, оскільки цей крок, як очікується, призведе до зростання поліпшення становища сектора, який сильно постраждав від пандемії COVID-19.

"Для забезпечення стійкості туристичної галузі ми повинні постійно оцінювати тиск, який чиниться підприємствами туристичної галузі. Оцінювати пропозиції по збереженню працездатності туристичного сектора в період кризи".

Каудо підкреслив важливість встановлення критеріїв для відновлення подорожей, туризму та дозвілля і заходів. Він зазначив, що були розроблені глобальні стратегії і дії, щоб впоратися з кризою COVID-19.

Фіскальна політика: призупинення сплати податків або соціальних відрахувань, зниження податків, медичне страхування і пенсійні внески. Єгипет відклав виплати податків на три місяці.

Грошово-кредитна політика: обмеження втрат і збереження ліквідності, кредитні гарантії банкам, зміна термінів видачі банківських кредитів. Центральний банк Єгипту надав індустрії туризму позики програми по зниженню ставок на пільгових умовах.

Робота і навички: широко підтримуються тимчасова компенсація заробітної плати, схеми підтримки доходів, цифровізація і онлайн / дистанційна робота.

Асоціація єгипетських туристичних агентств внесла свій вклад в компенсацію заробітної плати всім туристичним працівникам.

Маркетинг: своєчасні і надійні дані для підтримки стратегічного планування, точного моніторингу соціально-економічних наслідків і інноваційних інтелектуальних інструментів і рішень.

Головна розвага в м Луксор, Єгипет, проводиться під час зимового і літнього сонцестояння вже більше 4 тисяч років. 21 грудня вхід в храм є безкоштовним. Пандемія не завадила туристам насолодитися сонцестоянням і в цьому році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics