Close button

Geely представила нову модель Emgrand

Geely представила нову модель Emgrand

Седан Geely Emgrand виявився напрочуд «живучим» - з'явився в 2009 році і до цих пір випускається у себе на батьківщині в Китаї. Більш того, недавно відбулося чергове оновлення моделі, повідомляє Autohome.

Рестайлінг приніс седану Geely Emgrand нову решітку радіатора з вертикальними планками, названими «водоспадом», і інші бампери: передній з дизайнерськими скобами по краях і задній з обманками, що імітують подвійний вихлоп. Також змінилося наповнення світлодіодних ліхтарів і дизайн 16-дюймових легкосплавних дисків.

У дорогих комплектаціях тепер можна зустріти двокольорове оформлення салону і комбіновані сидіння з вставками текстурованого шкірозамінника. Крім цього незалежно від оснащення змінилися дверні панелі і центральна консоль, а модернізована медіасистеми з 8-дюймовим дисплеєм остаточно позбулася фізичних клавіш.

e7ndteyk65_big.jpg

Geely Emgrand

Набір силових агрегатів не змінився: атмосферний двигун 1.5 (109 к.с.) поєднується з п'ятиступінчастою "механікою" або варіатором, а старший мотор 1.8 (133 к.с.) - тільки з механічною коробкою. Зате на Emgrand почали встановлювати модернізовану систему стабілізації Bosch ESP 9.3.

hid337pkh5_big.jpg

Geely Emgrand GL

Разом з базовим «Емграндом» оновився і седан другого покоління - Emgrand GL. У нього така ж «водоспадна» решітка і затемнені задні ліхтарі. Для салону теж тепер є двоколірні оформлення (хоча і з більш дорогими матеріалами), з'явилися бічні шторки безпеки і склопідйомники із захистом від защемлення, а медіасистеми подружилася з фірмовим додатком і отримала голосового помічника.

6d05f025ef60fbfe6a4ef7e32ba05895.jpgGeely Emgrand GL

Гамма моторів Emgrand GL представлена турбованим агрегатом об'ємом 1.4 л (141 к.с.) в парі з «механікою» або варіатором, а також трициліндровим турбодвіагателем на 1.5 л, який розвиває 177 к.с. і агрегатується з семиступінчастим преселективним «роботом».

У Китаї цінники на Geely Emgrand першого покоління зараз стартують приблизно з 10 700 доларів, а на Emgrand GL - з 11 900 доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics