Close button

Королівський манікюр: улюблені кольори вінценосних осіб

Королівський манікюр: улюблені кольори вінценосних осіб

Королівський протокол диктує свої правила, і часто королівські особи не можуть собі дозволити яскравий манікюр. Але далеко не всі королеви, принцеси і герцогині дотримуються заборон на яскраві нігті. Давайте розбиратися, хто ж більш консервативний в цьому питанні, а хто воліє самовиражатися, повідомляє ТСН.

Королева Єлизавета II

Королівський манікюр_1

Найбільше дотримуються етикету члени сім'ї Віндзор. Королева Єлизавета II ніколи не завдає на нігті занадто яскравий лак, віддаючи переваги нюдовим забарвленням або прозорого лаку. Кажуть, улюблений відтінок лаку, який Єлизаветі наносять на нігті вже понад тридцять років, - блідо-рожевий лак від Essie (відтінок Ballet Slippers, що в перекладі означає "балетні туфельки").

Засновниця бренду Ессі Вайнгартен якось в інтерв'ю розповіла, що в дитинстві мріяла стати балериною, її мрія не втілилася в життя, але, ставши дорослою, вона зберегла в серці ностальгію по своїй мрії про ідеальну жіночності, яку уособлювали для неї її рожеві балетні туфельки .

Так з'явився цей найпопулярніший відтінок в палітрі лаків її бренду. А в 1989 році особистий стиліст королеви Єлизавети II надіслав Ессі Вайнгартен лист, в якому попросив доставити саме цей лак в Букінгемський палац. З тих пір це найулюбленіший відтінок у Її Величності.

Герцогиня Кембриджська Кетрін

Королівський манікюр_2

Одна з невісток королеви - герцогиня Кембриджська Кетрін - ніколи не порушує королівський протокол. За дев'ять років шлюбу з принцом Вільямом її ні разу не бачили на публіці з яскравим лаком на нігтях. Як і Її Величність, Кетрін воліє лаки нюдових відтінків. У більшості випадків нігті герцогині покриті прозорим лаком.

Королівський манікюр_6

Нігті у неї короткі, овальної форми, доглянуті і виглядають акуратно навіть без лаку. До речі, лак Essie - теж один з улюблених у Кетрін.

Герцогиня Сассекському Меган

Королівський манікюр_14

Ще одна невістка королеви - герцогиня Сассекському Меган - до заміжжя з принцом Гаррі (улюбленим онуком Її Величності) воліла яскравий манікюр. Колишня голлівудська актриса любила червоний, бордовий, чорний та інші насичені кольори лаку в свій манікюр.

Але, ставши членом британської королівської сім'ї, Меган пішла на компроміс і відмовилася від пристрасті до такого манікюру. У день оголошення про заручини з принцом Гаррі Меган зробила манікюр напівпрозорого нюдового кольору. За два роки життя в королівській родині чоловіка принца лише раз порушила протокол, з'явившись на церемонії на Fashion Awards 2018 з насиченим чи темно-вишневим, то чи чорним лаком на нігтях, який, до речі, ідеально підходив до її цибулі total black.

Але тепер, після складання з себе королівських обов'язків в квітні 2020 року, Меган може собі дозволити абсолютно різні відтінки.

Принцеса Діана

Королівський манікюр_8

Перша дружина принца Уельського Чарльза - Діана Спенсер - часто порушувала королівський протокол. Її червоний манікюр на нігтях можна було сприймати як своєрідний протест. В інтерв'ю - а журналісти часто запитували у неї про те, чому вона носити яскравий лак - принцеса Діана говорила, що червоний додає їй впевненості в собі.

Королівський манікюр_7

Рідко на її нігтях можна було побачити бежевий колір. Хіба тільки на особливих урочистих прийомах за участю королеви та інших членів королівської сім'ї.

Королева Летиція

Королівський манікюр_4

Іспанська королева Летиція досить консервативна у виборі манікюру. Ось уже 16 років вона є дружиною іспанського короля Філіпа VI, і всі ці роки на її нігтях ніхто не бачив яскравого лаку.

Королівський манікюр_11

Її манікюр завжди виглядає мінімалістично, він акуратний, нігті виглядають доглянутими, але часто Летиція завдає лак зовсім. Навіть прозорий лак королівська особа не шанує. Свою індивідуальність Летиція підкреслює дуже виразним макіяжем і прикрасами.

Королева Максима

Королівський манікюр_5

А ось королева Нідерландів Максима, навпаки, любить проявляти індивідуальність, використовуючи для цього не тільки насичені відтінки в макіяжі, але і яскраві лаки в манікюрі. На різних заходах на її нігтях можна побачити бордовий, бежевий, сливовий, червоний та інші насичені кольори.

Королева завжди вдало підбирає колір лаку під свій образ і прикраси. До речі, у виборі аксесуарів їй просто немає рівних. Максима сміливо носить найрізноманітніші сережки і кольє і дуже любить масивні прикраси.

кронпринцеса Вікторія

Королівський манікюр_8

Головна спадкоємиця шведського трону - принцеса Вікторія - велика шанувальниця яскравих нігтів. Вона не слід протоколу, хоча нюдовий лак на її нігтях теж іноді можна побачити, все частіше кронпринцеса віддає перевагу яскравим червоні або бордові відтінки. А ось її мама - 76-річна королева Сільвія, віддає перевагу класичному манікюр нейтральних відтінків.

Королівський манікюр_7

Королева Матильда

Королівський манікюр_13

Дружина короля Бельгії Філіпа - королева Матильда - повна протилежність кронпринцеси Вікторії. У Матильди завжди нейтральний манікюр, а іноді навіть без лакового покриття.

Королівський манікюр_10

Навіть для урочистих світських виходів Її Величність вибирає класику. Втім, мінімалізму королева Матильда дотримується не тільки в манікюрі, вона також рідко робить яскравий макіяж, зробивши основний акцент на своїй природній красі.

Принцеси Беатріс і Євгенія

Принцеси Беатріс і Евгенія_2

Британські принцеси Беатріс і Євгенія можуть собі дозволити будь-який манікюр, тому що не входять в число тих, хто працює на королеву постійно і отримує фінансування від держави.

Королівський манікюр_12

У звичайному житті і на заходи, які проходять за участю інших членів королівської сім'ї, сестри зазвичай вибирають манікюр в нейтральних бежевих відтінках. А ось на вечірку в клуб або світський захід легко можуть дозволити собі навіть манікюр чорного кольору.

Герцогиня Корнуольська Камілла

Герцогиня Корнуольська Камілла_3

Дружина принца Чарльза, як і її свекруха королева Єлизавета II, завжди з'являється на публіці з акуратним манікюром і часто без покриття. Або ж покриває нігті прозорим лаком. Такий колір підходить під будь-який образ герцогині і не порушує протокол.

Королева Ранія

Королева Ранія

Королева Йорданії Ранія - дружина короля Абдалли II - у виборі манікюру теж дуже консервативна. Її Величність вважає за краще підкреслювати красу свого обличчя рясним макіяжем, а нігті залишає натуральними або покриває їх світлим лаком.

Королівський манікюр_9

Це в межах королівського протоколу, і нігті Ранії виглядають доглянутими, що, власне, найважливіше в манікюрі.

княгиня Шарлін

Королівський манікюр_6

А ось княгиня Монако Шарлін може дозволити собі від яскраво-червоного лаку на нігтях до бордового. Але найчастіше на важливих офіційних заходах, які відвідує разом з чоловіком Альбером, вона з'являється з манікюром в нейтральних тонах. Зате на її губах майже завжди є червона помада.

Королівський манікюр_10

Ольга Кузьменко

Новини

Популярні теми форуму

analytics