Close button

Члени королівської сім'ї розгнівали британців

Члени королівської сім'ї розгнівали британців

Кейт Міддлтон і принц Вільям вийшли на прогулянку з трьома дітьми, а компанію їм склала сім'я дядька герцога Кембриджського - Едварда, повідомляє РБК-Украина.

Вся галаслива компанія: Кейт, Вільям, їхні діти: 7-річний Джордж, 5-річна Шарлотта, 2-річний Луї, принц Едвард, його дружина - графиня Уессекська Софі, і двоє їхніх дітей - 17-річна Луїза і 13-річний Джеймс , прогулялися по графству Норфолк.

Крім охоронців, компанія налічувала дев'ять осіб. Здавалося, що в цьому особливого? Але згідно карантинним обмеженням, в Норфолку не можна виходити на вулицю групам більше шести осіб. Кадри з прогулянки були опубліковані виданням Daily Mail.

Обидва сімейства - онука і сина Єлизавети II пройшлися по ефектно ілюмінованому маршруту, влаштованому в парку на території Сандрінгемского палацу.

91ruh38i7y_big.jpg

Британські ЗМІ пишуть, що штраф за порушення правил карантину в Британії становить 200 фунтів стерлінгів (близько 268 доларів). А при повторному порушенні - до 6400 фунтів. Поки що невідомо чи доведеться королівськії сім'ї поповнювати скарбницю через необачний вчинок..

Проте користувачі мережі досить агресивно налаштовані проти такої легковажності родичів Єлизавети II.

"Вони постійно порушують всі правила ковіду", - пише один з користувачів.

"Вони явно можуть подорожувати, куди хочуть. Поїхав з Лондона в Сандрінгем. Знову ізольований в своєму багатому маленькому білому сільському світі", - обурюються британці.

Світлана Мащенко

Новини

Популярні теми форуму

analytics