Close button

Apple готує "iPhone серед електрокарів"

Apple готує "iPhone серед електрокарів"

Apple може представити власний електромобіль вже в наступному році, про це повідомляє Economic Daily, повідомляє Лента.ру.

Джерело видання зазначив, що тайванські виробники (Heda, BizLink-KY, Heqin і Tomita) збираються нарощувати темпи виробництва компонентів для електромобілів в другому кварталі 2021 року. За попередніми даними, саме ці компанії стануть постачальниками деталей для Apple Car.

Прототипи електромобіля проходять секретні випробування в Каліфорнії, а його презентація може пройти у вересні наступного року, пише видання. Дозвіл на проведення тестів Apple отримала ще в 2017 році.

Компанія планувала запустити у виробництво свій перший електромобіль в 2019 році, але цього не сталося. Проект отримав кодову назву Titan ( «Титан»). Для його реалізації було збільшено штат з 600 до 1800 чоловік. Apple не планувала робити свій перший електрокар повністю автономним.

У корпорації є CarPlay - система для інтеграції iPhone з бортовим комп'ютером автомобіля, яку компанія представила ще в 2014 році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics