Close button

Toyota Land Cruiser 300 вже на дорогах

Toyota Land Cruiser 300 вже на дорогах

Прототип нового позашляховика Toyota Land Cruiser 300 вдалося сфотографувати під час дорожніх випробувань, повідомляє Автоцентр.

На фото зображений автомобіль, щільно прикритий маскувальною тканиною, що заважає розглянути його зовнішність. Відзначимо тільки, що на фото леворульная версія, тобто модифікація для глобального ринку.

Нагадаємо, що раніше японський ресурс Best Car назвав дату прем'єри нового позашляховика - квітень 2021 року. При цьому було відзначено, що інформація отримана з «перших вуст» від джерела всередині виробника. За інформацією видання, в основі позашляховика лежить модульна платформа TNGA. Якщо ці дані підтвердяться, то новий Тойота Ленд Крузер 300 отримає несучу конструкцію кузова.

Очікуються зміни і в частині моторів. На зміну топового 4,6-літровому V8 прийде 3,5-літровий гібрид. За непідтвердженими даними віддача ДВС складе 299 к.с, ще 180 к.с. надасть електричний мотор.

3630609.jpg

Крім того, в модельній лінійці очікується поява 3,5-літрового бітурбований V6 потужністю 415 к.с. Ще одним мотором в лінійці виявиться 3,3-літровий дизель. Його потужність не називається.

Новини

Популярні теми форуму

analytics