Close button

Внучка Висоцького прийняла іудаїзм і народила 7-го дитини

Внучка Висоцького прийняла іудаїзм і народила 7-го дитини

Цікава доля внучки Володимира Висоцького. Вона закінчила університет в СШ А і змінила ім'я. Її тепер звуть Наама Теплицький, повідомляє nigroll.com.

У Володимира Висоцького було три дружини. Друга дружина Людмила Абрамова народила від артиста двох синів - Аркадія і Микиту. Спадкоємці Володимира Семеновича - багатодітні батьки. У Микити - четверо дітей. Троє синів - Данило, Семен і Віктор, і донька Ніна. У Аркадія - п'ятеро дітей. Старші Наталя і Володимир давно живуть в США зі своєю мамою. Молодші - Микита, Михайло і Марія - в Москві.

У 2010 році вона вийшла заміж за релігійного єврея Шломо Теплицького. Його сім'я родом з Одеси. Аркадій Висоцький вів нареченого під хупу.

Наталя прийняла іудаїзм, поголила голову, як того вимагають закони ортодоксальних іудеїв, носить перуку і народила сімох дітей. Наймолодший дитина з'явилася на світ зовсім недавно. Йому зараз кілька місяців. Багатодітна сім'я живе в Піттсбурзі.

Оскільки сім'я релігійна, ймовірно, чоловік і жінка будуть слідувати постулату - скільки Бог дав дітей, стільки і народять. Наталі вік дозволяє стати мамою. Її чоловік також молодий і повний сил. До речі, Наташа досить сильно схожа на свою бабусю Людмилу Абрамову.

Відомо, що батько Володимира Висоцького був з київського роду євреїв. Володимир Семенович не приховував, хоча і не афішував своє походження. Прадід і прабаба Висоцького з боку батька були віруючими людьми і ходили в синагогу.

Дідусь Висоцького був насправді Вольфом Шліомовічем Висоцьким, мав три вищі освіти, володів трьома мовами, зробив дітям брит-милу, а бабка, Ганна Іванівна, була насправді Деборою Овсіївни. Будинки сім'я говорила на ідиш. Бабуся мала великий вплив на онука і, незважаючи на медичну освіту, завжди підтримувала його творчі пориви.

Новини

Популярні теми форуму

analytics