Close button

Організатори назвали винних в загорянні головної ялинки країни

Організатори назвали винних в загорянні головної ялинки країни

Організатор головної ялинки столиці, керівник "Folk Ukraine" Ігор Добруцький прокоментував пожежу, що сталася під час відкриття новорічної ярмарки на Софійській площі. Нагадаємо, що через салют загорівся декоративний бант на одній з металевих конструкцій біля ялинки, повідомляє Страна.

Ігор Добруцький назвав цю подію "ложкою дьогтю в бочці меду". Також, за його словами, зараз проводиться розслідування для з'ясування причин загоряння.

"Це був холодний, сценічний дощ - не салют. До піротехніки ми відношення не маємо. Причиною пожежі міг бути заводський брак, або навіть погода. Поки рано говорити. Ми зараз розбираємося, чому це сталося", - говорить глава Folk Ukraine.

Він стверджує, що глядачам, які стояли під палаючим бантом, нічого не загрожувало.

"Займання сталося за територією ялинки, на краю локації. На цій декорації нічого, крім банта, не було. І нікому з глядачів нічого не загрожувало. Плюс, на відкритті у нас біля кожної локації і фотозони чергувало по три наших співробітники - вони й загасили пожежу за одну хвилину. У кожному будиночку у нас по 2-3 вогнегасники. Поруч чергувала пожежна машина. Тобто в плані безпеки у нас вжито надзвичайних заходів. Але ніхто не застрахований. Для нас ця ситуація - як ложка дьогтю в бочці меду ", - зізнався Ігор Добруцький.

За його словами, відповідальність за подію лежить на підряднику, який займався організацією "сценічного дощу", від якого і відбувся спалах.

"Наступного разу будемо дуже жорстко перевіряти всіх підрядників. А зараз будемо розбиратися, писати претензію на підрядника і з'ясовувати, чому так сталося. У нас договірні відносини. Це їх відповідальність. Передбачені штрафні санкції підряднику, можливо, його навіть позбавлять ліцензії", - зазначив Добруцький.

Анастасія Товт

Новини

Популярні теми форуму

analytics