Close button

7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри

7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри

Проте, що новий великий кросовер Ford готується до прем'єри, стало відомо у вересні 2020 року. Тоді ж з'явилися перші фото, повідомляє Автоцентр.

Інтер'єр Equator оформлений в стилістиці рестайлінгового Ford Edge, який показали буквально тільки що. Практично всю передню панель займає великий дисплей - об'єднані між собою цифрова приладова панель і тачскрін мультимедійної системи.

Також на фото видно трьохспицевое рульове колесо, бездротова зарядка для смартфона біля основи центрального тунелю і шайба замість традиційного важеля КПП.

ford-equator-2.jpg

Як стало відомо завдяки витоку, новий кросовер Форд запропонують в п'яти-, шести- або семимісцевого виконання. Серійне виробництво моделі налагодять на спільному підприємстві Ford і компанії JMC (Jiangling Motors Corporation).

ford-equator-2.jpg

Габаритна довжина трехрядной моделі - 4905 мм, ширина - 1930 мм, висота - 1755 мм. Розмір колісної бази - 2865 мм. У лінійці марки новинці відведено місце між Everest і Explorer.

ford-equator-1.jpg

Основним ринком для Ford Equator стане Китай, де старт продажів очікується в 2021 році. Виходячи з документації місцевого Мінпрому, під капотом у Equator встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий EcoBoost потужністю 224 к.с. Інформації про коробку передач і привід поки немає.

Новини

Популярні теми форуму

analytics