Close button

Гороскоп на 23 грудня: Рибам необхідний тайм-аут

Гороскоп на 23 грудня: Рибам необхідний тайм-аут

Сьогодні варто зробити ставку на якість, особливо при виконанні важливих завдань. Креативність і уважність принесуть результати, повідомляє Slovofraza.

Овен

Цей день не можна назвати невдалим, але він зажадають максимальної концентрації сил. Хоч ці запитання і не будуть життєво важливими, але при їх вирішенні піде багато часу і енергії. Зате компенсацією можуть послужити любовні відносини і навіть нове романтичне захоплення.

Телець

День пройде в швидкому темпі і виявиться насиченим різними подіями. Доведеться витратити багато сил. Для нових знайомств даний період не дуже вдалий. Навіть кохана людина може викликати напади роздратування. Але потрібно тримати себе в руках.

Близнюки

Дане час краще присвятити дому та сім'ї. Якщо ще не зустріли на своєму шляху супутника життя, то не виключено, що це станеться зараз. Тільки потрібно уважніше придивитися до оточуючих людей і не ставитися до них надто критично.

рак

Потрібно запланувати на цей день певну кількість справ і залишити достатньо часу для відпочинку. Дії або, навпаки, бездіяльність ділових партнерів може викликати у вас досаду. Але не намагайтеся що-небудь з'ясовувати чи доводити. Якщо немає термінових робочих питань, приділіть цей час особистого життя.

Лев

Протягом цього дня можуть посилитися протиріччя в колективі. Новини та раптові події змусять організуватися і увійти в режим швидкого реагування. Ви виявите, що багато знаходиться в безладді і здається некерованим. Строго відбирайте найважливіші справи і здійснюйте їх по черзі.

Діва

Найближчий день для вас може виявитися дуже плідним. Хоча самі ви будете відчувати незадоволеність собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Зараз зверніть увагу на стан свого здоров'я.

ваги

Зараз сприятливий час для того, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися того, на що розраховуєте. Тільки в своїх діях постарайтеся не допускати недбалості, а також ударів нижче пояса по відношенню до оточуючих. Утримайтеся від критики і образливих висловлювань на будь-чию адресу.

Скорпіон

Ніщо не віщує поява грозових хмар на вашому горизонті. Швидше за все, душевну рівновагу буде вашим супутником. Даний період варто присвятити побудові планів на майбутнє. Непогано було б пройтися по магазинах і придбати те, що вам просто захочеться.

Стрілець

В цей день вам варто трохи менше говорити про себе і свої проблеми. Ви можете тільки загострити обстановку. Утримайтеся також від обговорення або засудження кого-небудь. Справа в тому, що ви обов'язково зачепите чиїсь інтереси і викличете реакцію у відповідь.

Козеріг

Гарний час для конструктивного спілкування та роботи з надійними джерелами інформації. Постарайтеся уникати сварок або з'ясування відносин. У конфлікті, що розгорівся ви навряд чи отримаєте перемогу, а швидко позбутися від наслідків сутички буде вкрай важко.

Водолій

Справи, які ви плануєте на цей день, повинні пройти успішно. Ви можете дозволити собі навіть певну частку ризику. У любовних відносинах особливих змін не передбачається. Тільки постарайтеся самі не з'ясовувати стосунки через дрібниці з тими, хто дорогий вашому серцю.

риби

Можуть надійти нові цікаві пропозиції, що стосуються роботи. Однак перш ніж відрізати, сім разів відміряйте. Візьміть тайм-аут і приймайте рішення в кінці дня. Однак його потрібно добре обміркувати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics