Close button

Lexus представив автомобіль Санта-Клауса

Lexus представив автомобіль Санта-Клауса

Канадський офіс Lexus представив концепт літаючого автомобіля Санта-Клауса - HX Sleigh. Він вміє літати і забезпечений оленячих повним приводом All-Reindeer Drive (ARD), повідомляє Lexus Canada.

Новий ліфтбек спільної розробки Lexus і провідних ельфійських інженерів покладається на новітні гібридні технології японського виробника, а в якості палива використовує «на 100 відсотків поновлюваний дух свята». Аеромобіль здатний літати на висоті до 18,3 кілометрів, тому він отримав аеродинамічний вивірений дизайн і покритий чотиришарове інфрачервоної фарбою, щоб добре виділятися в нічному небі.

У базове оснащення Lexus HX Sleigh Concept увійшла система повітряної навігації, яка не дозволить Санта-Клаусу заблукати навіть в найвіддаленіших куточках планети. А розслабитися під час довгого перельоту допоможе спеціально спроектована аудіосистема Mark Levinson з ефектом об'ємного звучання. Втім головна «родзинка» новинки Lexus - «безмежний багажник» з електроприводом і системою hands-free, які спростять завантаження і вивантаження мільярдів подарунків.

b6f1f9f74e37ae851eabe4bdad847555.jpg

У концепту Lexus HX Sleigh двомісний салон, причому пілот відділений від пасажира великої перегородкою. Усередині три великих сенсорних дисплея і один голографічний, а за атмосферу затишку відповідає декоративне підсвічування з ефектом зоряного неба.

9d47e130f11a972eae006ec63bf2de6a.jpg

«Було здорово отримати додаткову допомогу в святкові дні», - розповів Рудольф, директор підрозділу Reindeer Resources. «Поєднання фірмової гібридної технології Lexus і налагодженої системи All-Reindeer Drive дозволить нам вивести нашу роботу на новий рівень. Крім того, той факт, що він працює на 100% поновлюваних джерелах енергії, означає, що навіть наша планета отримає подарунок в цьому році! Завдяки підвищеній ефективності, яку дає нам концепт Lexus HX Sleigh, я впевнений, що ми навіть знайдемо час, щоб доставити подарунки деяким дорослим! ».

Як заявили в Lexus, концепт HX Sleigh надійде в продаж по всьому світу вже на цьому тижні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics