Close button

Windows 10X отримає режим Modern Standby

Windows 10X отримає режим Modern Standby

Подробиці щодо режиму Modern Standby, повідомляє iXBT.com.

Microsoft працює над новою версією Windows 10, яка називається Windows 10X. Операційна система повинна була бути запущена в цьому році, але компанія відклала реліз і внесла кілька змін в свої початкові плани.

Тепер очікується, що Windows 10X буде офіційно випущена в другому кварталі наступного року. За кілька місяців до запуску з'явилися подробиці про операційну систему. Повідомляється, що Windows 10X отримає режим Modern Standby.

В даний час більшості ноутбуків, що працюють під управлінням Windows, потрібен якийсь час, щоб вийти з цього режиму. Завдяки режиму Modern Standby система буде відновлювати роботу миттєво, відразу після відкриття кришки ноутбука.

Ще одним доповненням є функція постійного підключення, яка дозволить додаткам працювати у фоновому режимі навіть у сплячому режимі. Це буде корисно для таких додатків, як електронна пошта, дозволяючи отримувати повідомлення електронної пошти у фоновому режимі. Вважається, що більшість додатків магазину Windows будуть сумісні з цією функцією.

Очікується, що в прийдешньої Windows 10X буде кілька інших функцій і поліпшень, включаючи новий Провідник.

Новини

Популярні теми форуму

analytics