Close button

У Колумбії тепер можна скуштувати "золоті гамбургери"

У Колумбії тепер можна скуштувати "золоті гамбургери"

В одному з ресторанів колумбійської столиці пропонують спробувати на смак "золотий гамбургер", покритий тонкими пластинами 24-каратного золота, повідомляє ИноТВ.

Це дуже ефектно виглядає і привертає увагу відвідувачів, хоча дехто каже, що вони вважали за краще б витратити гроші на одяг, а не на таку дорогу їжу, передає NTD.

В одному з ресторанів Боготи пропонують скуштувати "золотий гамбургер". Він коштує 60 доларів - в 12 разів дорожче звичайного бургера.

"Ідея робити гамбургери McCoy Gold народилася після поїздки власника ресторану в Туреччину. Там він спробував стейк, прикрашений золотим листом, тому вирішив робити щось подібне в Колумбії.", - Паула Пінсон, співробітниця ресторану.

Гамбургер готують за звичайним рецептом: між булочками кладуть котлети з яловичини, сир і смажену цибулю. А зверху все це покривають п'ятьма маленькими пластинами 24-каратного золота. Товщина кожної - 0,0015 міліметри. Золоті листи імпортують з США.

"Це дуже ефектно і привертає багато уваги. Незвичайна ідея! Тому хочеться дізнатися, як це на смак, які там інгредієнти.", - відвідувачка.

Власник ресторану вважає ідею корисною, оскільки людям не потрібно їхати за кордон, щоб спробувати "золотий гамбургер". Правда, дехто каже, що воліли б витратити гроші на одяг, а не на таку їжу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics