Close button

Під завалами паркінгу виявилося безліч споркарiв

Під завалами паркінгу виявилося безліч споркарiв

Ще в жовтні 2020 року в Саудівській Аравії обрушився багаторівневий паркінг. На щастя, в пригоді тоді ніхто не постраждав, а недавно уламки почали розбирати і поглядам робочих відкрилося безліч сплюснутих автомобілів преміального класу, а також дорогих спорткарів, повідомляє Carscoops.

Незважаючи на серйозні масштаби руйнувань, восени минулого року пригода за паркінгом не отримало широкого розголосу за межами Саудівської Аравії. І тільки тепер, коли під завалами знайшли такі автомобілі як BMW 6 серії, численні Porsche Cayenne, різні моделі Lexus і інші дорогі моделі, інформація про обвалення поширилася по світовим ЗМІ.

z588oqt0ic_big.jpg

Що саме послужило причиною обвалення, поки не ясно. Інциденту не передували землетрус або інші зовнішні чинники, які могли вплинути на цілісність конструкції. Обвал стався раптово, а спускався на паркінг чоловік ледь встиг вибігти з сходового прольоту, на який почали падати бетонні уламки. За інформацією saudi24news крім автомобілів і самої будови в інциденті ніхто не постраждав.

Новини

Популярні теми форуму

analytics