Close button

Foxconn буде випускати електромобілі

Foxconn буде випускати електромобілі

Компанія планує почати масове виробництво електромобіля Byton M-Byte до першого кварталу 2022 року, повідомляє iXBT.com.

Відомий виробник різної техніки Apple компанія Foxconn Technology Group веде переговори про інвестування в китайський стартап під назвою Byton. Угода дозволить Foxconn заявити про себе на ринку електромобілів і поліпшити фінансові показники.

Згідно з повідомленням SCMP, Foxconn планує інвестувати близько 200 мільйонів доларів США в потенційного конкурента Tesla, а також планує почати масове виробництво електромобіля Byton M-Byte до першого кварталу 2022 року. На даний момент ця новина ще офіційно не оприлюднена, але джерело стверджує, що компанії оголосять про угоду в понеділок.

Ця угода дозволить Byton нарешті випустити свій електромобіль M-Byte. Крім того, Foxconn Technology Group також веде переговори з іншими китайськими виробниками електромобілів про потенційних партнерських відносинах.

Цей крок означає, що Foxconn незабаром перестануть вважати тільки ключовим партнером Apple. Сьогодні багато технологічні компанії збільшують свої інвестиції в розробку автомобілів наступного покоління, особливо електромобілів. Прикладом може служити компанія Huawei, яка розробляє платформу для розумних автомобілів під брендом HiCar.

Новини

Популярні теми форуму

analytics