Close button

JPMorgan дав прогноз ціни на біткоїн

JPMorgan дав прогноз ціни на біткоїн

Стратеги JPMorgan Chase на чолі з Ніколаос Панігірцоглу прогнозують, що в довгостроковій перспективі вартість біткоїна може досягти 146 тисяч доларів, повідомляє Экономическая Правда.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на звіт JPMorgan.

Відзначається, що поточна ринкова капіталізація біткоіни в 575 млрд доларів повинна вирости в 4,6 раз, щоб відповідати загальному обсягу інвестицій приватного сектора в золото через біржові фонди або злитки і монети.

"Витіснення золота як" альтернативної "валюти свідчить про великий потенціал зростання вартості біткоїни в довгостроковій перспективі.

Але зближення волатильності між біткоїном і золотом навряд чи станеться швидко, і, на наш погляд, це багаторічний процес. Це означає, що теоретичну ціну на біткоїн - 146 000 доларів - слід розглядати як довгострокову ", - пишуть експерти JPMorgan.

У той же час стратеги попередили, що не можна виключати можливість виникнення спекулятивної манії, яка вже найближчим часом може підштовхнути курс біткоїну до 50-100 тис доларів. Однак такі цінові рівні виявляться нестійкими, додали в JPMorgan.

Станом на 12:59 5 січня (за Києвом), за даними Coin Desk, вартість біткоіни становила 31 413 доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics