Close button

На ProZorro оновили функцію пошуку закупівлі

На ProZorro оновили функцію пошуку закупівлі

В системі електронних торгів ProZorro модернізували функцію пошуку торгів на порталі, зокрема, були виправлені критичні проблеми і додані нові можливості для цієї функції, повідомляє Укринформ.

"Нашою метою було до кінця 2020 року виправити критичні проблеми", - відзначили в Прозорро.

В оновленій версії функції пошуку закупівлі відбиваються від найновіших до найстаріших, усунуті проблеми з пошуком по коду ЄДРПОУ (коли користувачі не могли знайти закупівлі ЄДРПОУ деяких замовників), додана можливість застосування декількох однакових фільтрів (відкриті торги + переговорна процедура, спрощена + COVID -19 і т.п.).

"В цілому шукати тендери сьогодні можна по всім фільтрам, які були раніше. Можна використовувати кілька фільтрів одночасно", - пояснили на підприємстві.

Зокрема, тепер можна шукати за назвою або кодом товару, номер закупівлі, скаргами, моніторингом, назвою або ЄДРПОУ компанії, замовником, статусом, регіоном, ГК021 діє до: 2015, типом процедури, очікуваною вартістю, датою, обгрунтуванням, оплатою авансу.

У Прозорро продовжують збирати фідбек від користувачів і обіцяють вдосконалювати пошук і протягом 2021 року.

Зокрема, планується вдосконалити пошук за ключовим словом, створити можливість роздрукувати річний план (зараз це можливо, якщо перейти до старої версії пошуку). Будуть створені додаткові фільтри в тендерах і планах - за критерієм постачальник, скарги, рік плану, нецінові критерії і т.п.

У кінці грудня 2020 року майданчик електронних торгів ProZorro тимчасово повернув стару версію порталу через недоліки нового сайту. Зокрема, в новій версії виникли проблеми з функцією пошуку. Більшість помилок вдалося виправити протягом доби після релізу нового сайту. Решта помилок були виправлені до кінця року.

Оновлення сайту здійснювалося на виконання урядової постанови №822, яким було затверджено порядок формування та використання електронного каталогу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics