Close button

Німеччина продовжить локдаун до 31 січня - Меркель

Німеччина продовжить локдаун до 31 січня - Меркель

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила у вівторок, що домовилася з главами урядів федеральних земель про продовження поточного карантину в країні на три тижні, до 31 січня, повідомляє ZN.ua.

Меркель заявила, що вони також посилюють обмеження на соціальні контакти відповідно до заходів, введених на початку пандемії в березні. Також уряд введе нові обмеження на пересування для людей, що живуть в районах з особливо високим рівнем інфікування.

Рішення було прийнято, оскільки кількість нових випадків коронавірусу і смертей залишається на незмінно високому рівні, а офіційні особи як і раніше не впевнені, який вплив на ситуацію матимуть різдвяні і новорічні свята.

2 листопада Німеччина оголосила про часткову зупинку виробництва по всій країні, закривши ресторани, бари, розважальні та спортивні споруди. Це не призвело до зниження числа заражень, і поточний локдаун, в результаті якого були закриті другорядні магазини і школи, а також обмежилися соціальні контакти, почався 16 грудня. Спочатку карантин мав тривати до 10 січня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics