Close button

Zoom має намір конкурувати з Google і Microsoft

Zoom має намір конкурувати з Google і Microsoft

У платформи для проведення відеоконференцзв’язку Zoom 2020 рік виявився дуже успішним. Через пандемію коронавірусу і перехід на віддалену роботу кількість користувачів Zoom істотно збільшилася, квартальні доходи зросли в 4 рази, а вартість акцій зросла більш ніж на 500%, повідомляє Finance.ua.

Скориставшись сприятливою ситуацією, компанія прагне вийти за рамки відеочату на робочому місці і освоїти нові сегменти ринку. Зокрема, компанія зацікавилася напрямками електронної пошти та сервісом календаря.

Компанія вже працює над поштовим сервісом. Це буде веб-сервіс, повідомляють обізнані джерела.

Багато хто з основних конкурентів Zoom – це платформи для відеоконференцзв’язку, що входять до складу більш широких пакетів корпоративних додатків. Два найбільші конкуренти Zoom в цій сфері належать Microsoft (Office 365) і Google (Workspace). Обидві ці платформи пропонують в переліку доступних продуктів календар, електронну пошту і відеоконференцзв’язок. Тому для Zoom є сенс додати електронну пошту і календар і для своїх клієнтів, щоб перестати бути односпрямованою платформою.

За даними the Information, Zoom може проявляти інтерес і до інших сфер і зацікавлена в створенні повного пакету корпоративних додатків.

Наприклад, компанія розмістила вакансію і шукає фахівців для розвитку “захоплюючих функцій чату” та інтеграції з іншими додатками, такими як Asana і Dropbox.

Новини

Популярні теми форуму

analytics