Close button

10 божевільних атракціонів з усього світу

10 божевільних атракціонів з усього світу

Ці атракціони настільки страшні, що «мертва петля» на американських гірках в порівнянні з ними - просто дитячі гойдалки. Дивись обережно: це відео точно не для людей зі слабкими нервами, повідомляє Курс Украины.

Скляний міст розташований над 100-метровим урвищем в провінції Цзянсу, його довжина - 518 метрів. Пройти півкілометра над прірвою по склу - саме по собі випробування не для людей зі слабкими нервами, але це ще не все. Міст ... тріскається! Насправді це всього лише візуальний і звуковий ефект, і міст залишається абсолютно цілим.

500-футовий міст, суворо кажучи, взагалі не атракціон: ніяких додаткових ефектів він не має. Просто він складається з поперечин, відстань між якими потрібно переступати, а в кінці мосту - ще й перестрибувати, тому що переступити неможливо. І це на висоті 200 метрів над урвищем.

Божевільний вагончик X-Scream, Лас-Вегас. Цей атракціон розташований на даху готелю «Стратосфера», висота якого, до речі, 350 метрів. Вагончик, в який сідають любителі гострих відчуттів, не робить нічого особливого: він просто виїжджає за межі даху на 8 метрів, а потім ... раптово і різко крениться носом вниз. Загалом, ті, хто хотів дізнатися, як це - впасти з хмарочоса, можуть спробувати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics