Close button

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест вирішили розлучитися

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест вирішили розлучитися

Зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян", підприємниця Кім Кардаш'ян та її чоловік, репер Каньє Вест знаходяться на межі розлучення, повідомляє Лента.ру.

Джерела видання стверджують, що Кардаш'ян найняла адвоката Лору Вассер, відому зі шлюборозлучних процесів для зірок шоу-бізнесу. "Вони це приховують, але вони зробили", - уточнив співрозмовник порталу. За його словами, різдвяні свята пара провела окремо, "щоб пожити окремим життям і спокійно залагодити всі, щоб розлучитися і розійтися".

Своєю чергою, інше джерело в оточенні музиканта стверджує, що Вест вважає все сімейство Кардаш'ян та їх реаліті-шоу "нестерпним".

У грудні джерело з оточення зірок розповів, що пара живе різними життями. "У Кім є свої робота і проєкти, які важливі для неї, а у Каньє - свої", - зазначив він, додавши, що життя Кім і Каньє рідко перетинаються.

У липні 2020 року Каньє Вест зізнався в бажанні розлучитися з Кім Кардаш'ян. Він опублікував серію постів на цю тему у своєму Twitter-акаунті, однак потім видалив їх. Пізніше з'явилися чутки про те, що зоряна пара запланувала розлучення. Анонімне джерело, близьке до Кардаш'ян і Веста, розповіло, що ініціатором розриву виступила підприємниця.

Новини

Популярні теми форуму

analytics