Close button

Ford збирає пікапи на заводських стоянках

Ford збирає пікапи на заводських стоянках

Компанія вимушено йде на крайні заходи для задоволення попиту на новий пікап, повідомляє Автоцентр.

Новий Ford F-150 випускають на двох заводах в США - в Канзас-Сіті і Детройті. Через високий попит на автомобілі 2021 модельного року компанія різко наростила обсяги виробництва, тому частина фінальних етапів збірки довелося вивести за межі цехів. Як уточнює Detroit Free Press, мова йде про встановлення ременів безпеки, а також перевірці і налаштування програмного забезпечення автомобілів.

Нові Ford F-150 на стоянці заводу

Поки дилери очікують поставок нових машин, стоянки навколо складальних підприємств заповнені сотнями пікапів, які очікують завершення всіх заводських операцій. У компанії заявили, що в обов'язковому порядку виконують всі процедури перевірки якості автомобілів до початку їх поставок продавцям, щоб переконатися, що всі машини відповідають найвищим вимогам.

Також відзначено, що в міру відвантаження продукції, стоянки навколо заводів поступово повертаються до більш звичного стану.

Нові Ford F-150 на стоянці заводу

Ford F-150 чотирнадцятого покоління був представлений в червні минулого року. Компанія практично не змінила зовнішній вигляд самого популярного пікапа Америки, але забезпечила його новітніми системами допомоги водієві, а також випустила гібридну модифікацію на базі бензинового двигуна V6 3.5 EcoBoost.

Новини

Популярні теми форуму

analytics