Close button

В «Укрпошті» можна буде поповнити банківську карту

В «Укрпошті» можна буде поповнити банківську карту

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» запустив в понад 3 тисячі своїх автоматизованих відділеннях послугу поповнення банківської картки платіжних систем Visa і Mastercard від будь-якого українського банку, повідомляє УНИАН.

Про це повідомила прес-служба компанії на своєму сайті.

«Укрпошта» запустила в своїх відділеннях послугу поповнення банківської карти. У більше 3000 автоматизованих відділеннях «Укрпошти», обладнаних платіжними терміналами, тепер можна поповнити картку будь-якого українського банку платіжних систем VISA і Mastercard », - сказано в повідомленні.

Відзначається, що за одну операцію можна зарахувати на картку суму від 50 до 4999 грн.

Згідно з повідомленням, комісія за послугу складає 1,5% від суми поповнення, але не менше 10 грн.

Прес-служба підкреслила, що поповнити готівкою можна картку з будь-якою технологією - безконтактну, з чіпом або магнітною стрічкою.

«Для отримання послуги клієнту необхідно назвати оператору поштового відділення суму поповнення, мати при собі відповідну кількість готівки з урахуванням комісії, а також банківську картку, яку потрібно поповнити», - сказано в повідомленні.

Якщо карта відсутня, клієнт може здійснити операцію, вказавши оператору 16-значний номер банківської картки для поповнення.

Прес-служба також повідомила, що національний поштовий оператор має 5 тис. власних POS-терміналів для прийому платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях в обласних центрах і населених пунктах, де проживає більше 2 тис. жителів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics