Close button

Microsoft закриває кілька сервісів і додатків

Microsoft закриває кілька сервісів і додатків

«Сканер» Office Lens тепер рекомендується використовувати в мобільному вигляді, повідомляє iXBT.com.

Компанія Microsoft закриває кілька сервісів і додатків Windows 10. Одне з найбільш актуальних вже зараз з «пущених під ніж» - додаток Office Lens.

Як йдеться на сторінці підтримки, деякі хмарні служби в Office Lens для Windows, такі як збереження зображень в OneDrive, OneNote, Word, PowerPoint або PDF, недоступні з 31 грудня 2020 року. Крім того, з 1 січня 2021 року Office Lens для Windows 10 вже недоступне для завантаження з Microsoft Store.

_mupvse3z5_big.jpg

Щоб «і далі користуватися всіма функціями Office Lens», Microsoft рекомендує «завантажити і використовувати останню версію Office Lens для iOS або Office Lens для Android» на мобільному пристрої.

Нагадаємо, за допомогою Office Lens можна легко фотографувати замітки і інформацію на дошках і вивісках, а також в меню, записках і інших джерелах, що містять багато тексту. Додаток дозволяє перетворювати зображення їх в редаговані документи Word і PowerPoint.

З більш віддалених перспектив - після березня 2021 року припиниться підтримка старої версії браузера Microsoft Edge, яка використовувалася до переходу на движок Chromium. А з 17 серпня 2021 року ще додатки і сервіси Microsoft 365 припинять підтримку IE 11. У минулому році веб-версія Microsoft Teams перестала працювати з IE11.

Також компанія планує в 2021 році припинити підтримку таких сервісів і служб:

  • TLS 1.0 і TLS 1.1
  • Модуль Skype Skype для бізнесу Online Connector
  • Visio Web Access

Новини

Популярні теми форуму

analytics