Close button

Названо найбільш шкідливі для здоров'я алкогольні напої

Названо найбільш шкідливі для здоров'я алкогольні напої

Шкода алкоголю для здоров'я відома всім, а його надмірне вживання згодом може привести до хвороб печінки, серцевих захворювань, депресії, збільшення ваги і безпліддя. Однак деякі алкогольні напої становлять найбільшу небезпеку, впевнені експерти, повідомляє ГолосUA.

Про це говорять лікарі.

Багато дієтологів зійшлися на думці, що шкідливими є так звані «змішані напої», або коктейлі, так як в них присутні різні види алкоголю, сиропи, соки або газованої води, в цілому збільшує калорійність продукту.

Фахівці виділяють три шкідливих напою. Перший з них - це «Піна Колада», яка містить комбінацію рому, кокосового молока, кокосових вершків, ананасового соку і лимонного соку. Середня калорійність цього коктейлю становить 650 калорій, більше, ніж у «Біг Мака». Крім того, в напої міститься величезна кількість цукру - близько 40 грамів. В одній порції розміром не більше 200 грамів.

У список шкідливих алкогольних напоїв також потрапив коктейль «Маргарита», так як в одній порції міститься 274 калорії і 36,1 гр. цукру.

А на третьому місці розташувався «Лонг-Айленд», що містить в собі горілку, джин, ром, текілу, лікер, лимонний сік, сироп і колу.

Енергетична цінність цього напою може доходити до 780 калорій. Також він шкідливий через змішання великої кількості різного алкоголю.

Новини

Популярні теми форуму

analytics