Close button

Популярний дизайн ванної кімнати 2021

Популярний дизайн ванної кімнати 2021

Професійний інтер'єр санвузла цікавий тим, що поєднує практичні функції і естетику. У новому сезоні збережуть позиції популярні декоративні тенденції останніх років, повідомляє Курс України.

Масштабна обробка мармуром

Можна не обмежувати себе у використанні кам'яної плитки і покрити всі поверхні. За рахунок гладкої текстури і світлих тонів приміщення буде здаватися довшим і ширшим.

238-b.jpg 239-b.jpg 240-b.jpg 241-b.jpg 242-b.jpg

Мармур присутні не тільки в облицюванні стін і підлоги, але і надихає бренди-виробників на створення сантехніки незвичайної форми. Наприклад, раковини у вигляді стилізованого деревного пня, умивальника з обтічними краями, круглої ванни на подіумі.

252-b.jpg 253-b.jpg 254-b.jpg

Природні елементи

Оформлення ванної кімнати слідкує трендам в дизайні інтер'єру 2021 і активно використовує природний декор. Це стосується не тільки оздоблення стін і підлоги деревом, сланцевою плиткою, використання гальки, живих рослин.

ванн6.jpg

Потрібний результат допоможуть отримати оригінальна сантехніка і меблі. Наприклад, груба кам'яна чаша умивальника або підвісна дерев'яна шафа з перевернутим гірським силуетом.

ванн7.jpg
ванн8.jpg

Практичні ніші - полки

Очевидно, що в 2021 році на ванну кімнату будуть дивитися іншими очима. Технології дозволяють створювати практичні ніші в душі або над раковиною, які служать полицями. Завдяки власному висвітленню зсередини, в 2021 році у ванній кімнаті будуть створені захоплюючі акценти.

trendy-dizajna-vannoj-2020-2021_13.jpg

Простір ванної кімнати

Свого часу як ванна кімната фактично служила тільки для того, щоб змити бруд дня і привести себе у пристойну форму вранці. Але сьогодні вона є одним з найважливіших приміщень. Перспективна ванна - це місце любовання, усамітнення і медитації.

Зростаюча відмова від звичайного душа, який складається з душового піддону діаметром близько 75 см і обмеженими розсувними дверима, також ясно демонструє зміну тренда в тенденціях у ванній кімнаті на 2021 роки. Велика душова зона, яка часто проєктується в рівень підлоги, щоб не руйнувати цілісну гармонію.

trendy-dizajna-vannoj-2020-2021_07.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics