Close button

На Різдво синоптики пообіцяли дощі і мокрий сніг

На Різдво синоптики пообіцяли дощі і мокрий сніг

Різдво в Україні очікується теплим і дощовим. Циклон принесе ускладнення погоди - дощ, мокрий сніг та сильний вітер, повідомляє Курс Украины.

Температура повітря в ніч на Різдво очікується близько нуля. Вдень 7 січня термометри покажуть +2-6 градусів, на півдні повітря прогріється до +5-12, на заході та північному сході прогнозують 0... +3 градуси.

Мокрий сніг найбільш вірогідний в західних регіонах і Вінницькій області, а до вечора він добереться до Житомирської та Київської областей. На решті території пройдуть дощі.

Гідрометцентр України оголосив І (жовтий) рівень небезпеки через тумани і погіршення видимості до 200-500 метрів в більшості областей ввечері 6 і вранці 7 січня.

Вітер 7-12 метрів в секунду, південно-східний, у західних регіонах - північно-західний, поривчастий.

6-7 січня в нижній течії Латориці та Боржави в Закарпатській області очікується підвищення рівнів води на 0,1-0,2 м, що може призвести до підтоплення автодороги місцевого значення В.Комяти - Шаланки.

У Київ Різдво прийде з дощем, а можливо, і з мокрим снігом. Вітер поривчастий, південно-східний. Вночі температура буде "танцювати" в районі нуля, в денні години стовпчики столичних термометрів піднімуться до +2-4 градусів.

Нагадуємо, що "мінуси" повернуться до України 13-14 січня.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics